Tgrt Haber

Şarkıcı Sıla’ya romantik doğum günü paylaşımı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2023 10:48 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 12:35
Şarkıcı Sıla’ya romantik doğum günü paylaşımı!

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, bir süredir görüştüğü ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun doğum gününü romantik paylaşımla kutladı. Ünlü isimlere takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Ünlü oyuncuİlker Kaleli​, kız arkadaşı şarkıcı​ Sıla Gençoğlu'nun doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Kaleli birlikte oldukları fotoğrafları "Zaman hep gülsün yüzüne benim canım. Doğum günün kutlu olsun" notuyla paylaştı.

Şarkıcı Sıla’ya romantik doğum günü paylaşımı!

“ZAMAN HEP GÜLSÜN YÜZÜNE BENİM CANIM”

Şarkıları ve güçlü sesiyle hayran bırakan Sıla Gençoğlu, 43 yaşına bastı. 2 yıldır ünlü şarkıcı ile birliktelikleri devam eden İlker Kaleli'den romantik paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, şarkıcıyla birlikte olduğu fotoğraflarını ve şarkıcının tekli karelerini Instagram hesabından "Hayat bir tane. Yolları, alkışları ve yokuşlarıyla. Durup bakmak bir tek seninle. Zaman hep gülsün yüzüne benim canım. Doğum günün kutlu olsun" notuyla paylaştı. Kaleli'nin paylaşımı 164 binden fazla beğeni aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...