Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya İstanbul’u terk ediyor! İzole bir hayat sürecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
04 Ekim 2023 09:41 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 09:41
Serenay Sarıkaya İstanbul’u terk ediyor! İzole bir hayat sürecek

Serenay Sarıkaya uzun süredir oturduğu Bebek’ten taşınma kararı aldı. Saplantılı hayranının evinin önünde tehditler savurmasıyla taşınmaya karar veren Sarıkaya, annesinin adının karıştığı son olayların ardından bu kararını hızlandırdı.

Aile dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya​, izole bir hayat sürmeye karar verdi. Annesi Ümran Seyhan hakkında çıkan haberler sonrası kötü zamanlar geçiren oyuncu, İstanbul’u terk etme kararı aldı.

SERENAY SARIKAYA EVİNİN ÖNÜNDE TEHDİT​ EDİLMİŞTİ

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisini takıntı haline getiren saplantı bir hayranı tarafından evinin önünde tehdit edilmişti. Oturduğu sitenin önüne gelerek aracının önünü kesen Serenay Sarıkaya en sonunda Kades'ten yardım istemişti. O olayın ardından taşınmayı kafasına koyan oyuncu, bu kararını işleme aldı.

Serenay Sarıkaya İstanbul’u terk ediyor! İzole bir hayat sürecek

İZOLE BİR HAYAT SÜRMEK İSTİYOR

Serenay Sarıkaya, annesi Ümran Seyhan hakkında çıkan haberlerin ardından aldığı taşınma​ kararını hızlandırdı. Bir süre gazetecilerin bilmediği gözlerden uzak izole sakin bir hayat istediği öğrenilen oyuncu, Göktürk’te orman içinde bulunan bir evi tercih etti.

Kaynak: Tv100.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...