Tgrt Haber

Aile dizisinin Urla'da çekimleri devam ediyor! Setten ilk kare geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Eylül 2023 10:14 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 11:11
Aile dizisinin Urla'da çekimleri devam ediyor! Setten ilk kare geldi

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Urla'da bulunan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez görüntülendi.

Show TV​ ekranında yayınlanan Aile dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. 13. bölümle sezon finali yapan dizinin çekimleri Urla​'da devam ediyor. Urla'dan sette çekilmiş fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı. 

AİLE DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Aile dizisinin çekimleri dizinin başladığı yerde devam ediyor. Çekimler için Urla'ya giden Serenay Sarıkaya​ ve Kıvanç Tatlıtuğ​ sette görüntülendi. Çekimdeki tarzları çok beğenilen 2 oyuncuya beğeni yağdı.

AİLE DİZİSİ​ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Röportaj veren Serenay Sarıkaya, dizisinin yeni bölümlerinin 3 Ekim'de başlayacağını duyurdu. 

Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ

AİLE DİZİSİNİN KADROSUNA SELİN ŞEKERCİ DAHİL OLDU

Aslan’ın büyük hesaplaşmasına sahne olacak diziye avukat Serap Vural karakteri katılacak. Devin Akın’ın avukatı olan Serap ile Cihan (Nejat İşler) arasında bir bağ kurulacak. Bu rol için konuşulan isimler arasında  Selin Şekerci öne çıkıyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...