Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya’dan milyonluk yatırım! Bu sefer rotayı Marmaris’e çevirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Takvim.com
08 Kasım 2023 15:37 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 15:37
Serenay Sarıkaya’dan milyonluk yatırım! Bu sefer rotayı Marmaris’e çevirdi

Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya kazandığı para kadar yaptığı yatırımlarla da konuşuluyor. Bodrum ve Çanakkale’den ev alan oyuncu, şimdi de Marmaris’e yatırım yapacak.

Aile dizisinde başrolü Kıvanç Tatlıtuğ​ ile paylaşan Serenay Sarıkaya​ bölüm başı aldığı ücretle dikkat çekiyor. Reklam firmalarının da aranan yüzü olan Sarıkaya, son yatırımı için Marmaris’in yolunu tuttu.

SERENAY SARIKAYA’DAN MİLYONLUK YATIRIM

Selimiye ve Bozburun’da hem arsa hem de yazlık bir ev bakan Sarıkaya, 10 milyon lirayı gözden çıkardı. Sarıkaya'nın, her projesinden elde ettiği ücretin tamamını toprak alarak değerlendirdiği iddia edilirken, oyuncunun yaklaşık 20 dönümlük bir yer sahibi olduğu da belirtildi.

Serenay Sarıkaya’dan milyonluk yatırım! Bu sefer rotayı Marmaris’e çevirdi

SERENAY SARIKAYA’NIN BÖLÜM BAŞI ALDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Salı akşamlarının sevilen dizisi Aile'de rol alan Serenay Sarıkaya, haftalık 1,2 milyon lira kazanıyor. Müge Dağıstanlı’nın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ise haftalık 1,5 milyon lira alarak en fazla ücret alan oyuncu oldu.

 

Kaynak: Takvim.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...