Tgrt Haber

Sessizlik Şahan Gökbakar'ı sinirlendirdi Millet İttifakı'na sitem etti

15 May 2023 07:41 - Güncelleme : 15 May 2023 12:14
Sessizlik Şahan Gökbakar'ı sinirlendirdi Millet İttifakı'na sitem etti

Şahan Gökbakar, Millet İttifakı'nın sessizliğine sinirlendi. Sessizliğin ardından gelen açıklamayı beğenmeyince de sosyal medyadan sitem etti.

Türkiye'de gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde gözler sonuçlardayken Şahan Gökbakar isyanıyla dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, seçim sonuçları netliğe kavuşurken balkon konuşması yaptı ve  "Açık ara önde bulunuyoruz" dedi.

Cumhur İttifakı'nın açıklamaları karşısında Millet İttifakı​'nı çok sessiz bulan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından isyanı bastı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası sosyal medyada Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun da çıkıp konuşma yapması gerektiği beklentisi oluştu.

''BİR ŞEY SÖYLEMEDİLER''

Kılıçdaroğlu, kısa bir süre sonra Millet İttifakı'nın bileşenlerini de yanına alarak kamera karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan bütün iftiralarına rağmen istediği sonucu alamamıştır. Seçim balkonda kazanılmaz. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımız üstüne. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Bunu herkes bilsin." dedi.

Sessizlik Şahan Gökbakar'ı sinirlendirdi Millet İttifakı'na sitem etti

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları sonrası muhalif kimliği ile bilinen ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, "Kimse çıkıp bir şey söylemiyor diye yazmıştım... Çıktılar ama bir şey söylemediler..." paylaşımında bulundu.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...