Tgrt Haber

Siroz teşhisi konan Harika Avcı tedaviyi kabul etmiyor, kimseyle görüşmek istemiyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2023 09:50 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 10:58
Siroz teşhisi konan Harika Avcı tedaviyi kabul etmiyor, kimseyle görüşmek istemiyor!

Güzelliğiyle bir döneme damga vuran ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı’ya geçen yıl siroz teşhisi konulmuştu. Bir süredir maddi sıkıntılarla mücadele eden Avcı’nın tedaviyi reddettiği öğrenildi.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından ve bir dönemin aranan assolistlerinden Harika Avcı, uzun zamandır gözlerden uzak hayat sürüyordu. Bir süredir ise sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenilen 63 yaşındaki ünlü yıldızın 'manevi oğlum' dediği Harun Başal, yaptığı açıklamada "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi. 

Siroz teşhisi konan Harika Avcı tedaviyi kabul etmiyor, kimseyle görüşmek istemiyor!

MADDİ KRİZLER YAŞAYAN HARİKA AVCI SİROZA YAKALANDI

Yıllardır kameralardan ve gözlerden uzak hayat yaşayan unutulmaz sanatçı Harika Avcı’nın uzun zamandır maddi anlamda zor günler yaşadığı öğrenildi.  HaberTürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle zor günler geçiren Harika Avcı'yı yakınlarının ikna etmeye çalıştığını öğrenildi.

Harika Avcı'nın 'manevi oğlum' dediği Harun Başal da bu gelişmeyi doğruladı. Avcı'nın hem bedenen hem de ruhen yaşadığı sıkıntıların devam ettiğini belirten Başal, "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...