Tgrt Haber

Son kalan izi de silen Ceyda Düvenci, boşandıktan sonra ilk kez konuştu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 15:09 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 16:21

Oyuncu Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında bitiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, biten ilişkisiyle ilgili sunuculuğunu yaptığı programda ilk kez açıklamada bulundu. Düvenci “Hayatımın değiştiği bir yazdı, zor geçti” dedi.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci​ ve Bülent Şakrak​ çifti, evliliklerinde çıkan krizleri atlatamayınca geçtiğimiz temmuz ayında 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Bir süre inzivaya çekilen Düvenci, sunuculuğunu yaptığı ‘Bambaşka Sohbetler’ isimli programında hissettikleriyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

“EVET BİRAZ ZOR GEÇTİ AMA ŞİMDİ İYİYİM”

“Benim için yaz biraz değişik geçti. Biliyorum belki bire bir olsak bana soracağınız çok soru var hakkımda ama bunları uzun zaman diliminde önümüzdeki sezonda bambaşka sohbetlerde, gelen her konukla birlikte siz artık beni, tanıdınız. Filtresiz, yalansız küçük küçük değiniyor olacağım. Değişik bir yazdı, hayatımın değiştiği bir yazdı. Şimdi iyiyim, evet biraz zor geçti ama herkesin artık iyi olduğu, yeni hayatlarımızda birbirimize uyumlanabildiğimiz, evlatların da her şeyi kabul ettiği yavaş yavaş yeni düzene alıştıkları bir sonbaharı karşılıyorum.”

“Böyle oluyor bazen hayatın içinde beklemediğiniz değişikler, dönüşümler ama önemli olan galiba bütün duyguların hakkını vererek o dönemi atlatmak sonra da yolunuza kaldığınız yerden devam etmek. Tabi ki ilişkileri de yıpratmadan belli saygı çerçevesi içinde koruyarak devam ettirebilmek.” 

Son kalan izi de silen Ceyda Düvenci, boşandıktan sonra ilk kez konuştu!

KOLUNDAKİ DÖVMEYİ DEĞİŞTİRDİ

Evliliklerindeki krizi atlatamayan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, 10 Temmuz'da 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Boşanma​ sonrası bir süre sakin bir tatil yapan Düvenci, döndükten sonra da bazı imalı paylaşımlara yer verdi. Düvenci son olarak kolundaki “B” harfli dövmeyi “Believe” olarak değiştirdi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...