Tgrt Haber

Ceyda Düvenci eski eşi Bülent Şakrak’tan kalan son izi de sildi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 14:00 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 15:00
Ceyda Düvenci eski eşi Bülent Şakrak’tan kalan son izi de sildi!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, 8 yıl önce evlendiği meslektaşı Bülent Şakrak ile evliliklerini geçen ay noktalamıştı. Ayrılık sonrası tatile çıkan Ceyda Düvenci son olarak koluna kazıttığı eski eşinin adının baş harfini değiştirdi.

Evliliklerinde çıkan krizleri atlamayı deneyen ancak başarılı olamayan Ceyda DüvenciBülent Şakrak​ çifti, 8 yıllık evliliklerini geçen ay bitirme kararı aldı. Tek celsede boşanan çiftten Düvenci’nin bileğinde dövme olarak yer alarak “B” harfi “Believe” olarak değişti.

“B” HARFİNİ “BELİEVE” OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Evliliklerindeki krizi atlatamayan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, 10 Temmuz'da 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Boşanma​ sonrası bir süre sakin bir tatil yapan Düvenci, döndükten sonra da bazı imalı paylaşımlara yer verdi. Düvenci son olarak kolundaki “B” harfli dövmeyi “Believe” olarak değiştirdi.

Ceyda Düvenci eski eşi Bülent Şakrak’tan kalan son izi de sildi!

Çoğunlukla arkadaşlarıyla vakit geçiren Düvenci'nin son paylaşımı dikkat çekti. Ünlü oyuncu ve sunucu eski eşinin adının baş harfini koluna dövme yaptırmıştı. Ünlü oyuncu evliliğin bitmesinin ardından kolundaki dövmeyi sildirmek yerine "B" harfini "Believe" olarak değiştirdi. Bu İngilizce kelime, “İnan” anlamına geliyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...