Tgrt Haber

Süleyman Soylu Recep İvedik'e verdi veriştirdi! 'Namuslu bir adamsa...'

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2023 13:57 - Güncelleme : 01 May 2023 15:20
Süleyman Soylu Recep İvedik'e verdi veriştirdi! 'Namuslu bir adamsa...'

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir programda Marmaris’te satın aldığı villanın sahiline izinsiz iskele yaptıran Şahan Gökbakar’ı hedef alarak zehir zemberek ifadelerde bulundu.

TV100’de yayınlanan bir programa katılan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu​, Şahan Gökbakar’ın 14 Mayıs​ ile ilgili seçim yorumunun okunması üzerine "Şahan Gökbakar namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın! biraz namuslu bir adamda…" ifadelerini kullandı.

“BİRAZ NAMUSLU BİR ADAMSA…"

TGRT Haber’den Burcunur Yılmaz’ın derlediği bilgiye göre; TV100’de yayınlanan programa katılan İç İşleri Bakanı Soylu, Recep İvedik tiplemesiyle adını geniş kitlelere duyuran Şahan Gökbakar için sert ifadelerde bukundu. Moderatörün, “Sanatçı Gökbakar, ‘Biz seçim diye biliyorduk darbeymiş 14 Mayıs bunu açıkladığınız çok iyi oldu bir de demokratik seçim diye oy verecektik’ dedi” ifadesi üzerine Süleyman Soylu, "Şahan Gökbakar namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın! Biraz namuslu bir adamsa…" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu Recep İvedik'e verdi veriştirdi! 'Namuslu bir adamsa...'

ŞAHAN GÖKBAKAR’IN KAÇAK YAPISI HAKKINDA

Sabah Gazetesi’nden derlenen bilgiye göre; Şahan Gökbakar, iddiaya göre 2021 yılında Marmaris'e 67 kilometre uzaklıkta olan mahallede satın aldığı villanın önündeki sahile izinsiz olarak iskele yaptırıp, 'Özel mülktür girilmez' tabelasını astmış, sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bırakmıştı. Gökbakar'ın tabelayı astığı anlar, koydaki teknelerden görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı, basında da haber olarak yer aldı. Paylaşım ve haberlerin ardından Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, alan ile ilgili 8 Temmuz'da inceleme başlattı.

Bu gelişmeler üzerine villasının bulunduğu koyun 30 metre açığına demirlediği motor yatından dürbünle çevreyi gözlemeye başlayan Gökbakar, iskele ve plaja astığı 'Özel mülktür girilmez' tabelasını söktü. Şahan Gökbakar, konuyla ilgili sessizliğini bozmuş, "Önce magazin olarak başlandı, sonra ana haberlere ve gazete manşetlerine çıktı. Benden önceki sahibinin almış olduğu yapı kayıt belgeleri var. Evimin ve iskelemin kaçak olduğu koca bir yalan" ifadelerini kullanarak, tepki göstermişti.

Yaşanan durum ile ilgili olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılan iskele ve arsa üzerindeki yapının yıkımı ya da yasal olup, olmadığı konusunun yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda belli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...