Tgrt Haber

Buse Varol küplere binecek! Alişan’dan yengesine 30 milyonluk hediye!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2023 11:00 - Güncelleme : 01 May 2023 12:18
Buse Varol küplere binecek! Alişan’dan yengesine 30 milyonluk hediye!

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıl temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Yengesi Merve Tektaş ve iki yeğeninin ömür boyu destekçisi olacağını belirten Alişan’ın maddi anlamda hayli destek sağlaması nedeniyle eşi Buse Varol’la arası açıldığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının, geçtiğimiz gün doğum gününü kutladığı yengesi Merve Tektaş’a servet değerinde bir hediye verdiği öğrenildi.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş​, geçtiğimiz yıl temmuz ayında milyonlarca insanın ölümüne neden olan koronavirüs​ salgınına yenik düşmüştü. Kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümüyle yıkılan Alişan, geride kalan yengesi ve yeğenlerine maddi manevi destek olacağına söz vermişti. Bunun üzerine iddialara göre; türlü yardımlarda bulunan Alişan’ın eşi Buse Varıol’dan bu duruma bir “dur” tepkisi geldi. Hatta çift yenge Merve Tektaş’ın istekleri sebebiyle boşanmanın eşiğine geldiği ve Alişan’ın annesinin de büyük gelin MerveTektaş’ın yanında olduğu ileri sürüldü. Son olarak Alişan yeğenlerinin geleceğini garanti altına aldı ve kaybettiği kardeşinin kızlarına 30 milyon TL'lik ev aldı.

“KARDEŞİMİ HEP MUTLU ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

TGRT Haber’den derlenen bilgiye göre; Alişan gelinim dediği yengesinin yeni yaşını şu sözlerle kutladı: "Selçuk'um bir yerlerden bizi izliyor ve bugün onun en telaşlı günü. 'Doğum günün kutlu olsun Mervoş' diyecekti ve kim bilir ne sürprizler hazırlayacaktı. Allah'ımdan tek dileğim sağlık hepimiz için. Eyşan'ımla, Ceylan'ımla inşallah uzun bir ömür. Hep başlarında ol onların. Ayrıca kardeşimi de hep mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Gelinim, kardeşim.”

Buse Varol küplere binecek! Alişan’dan yengesine 30 milyonluk hediye!

30 MİLYONLUK EVİ HEDİYE ETTİ

Selçuk Tektaş'ın ölümüyle yıkılan Alişan, yengesi Merve Tektaş ve yeğenlerine büyük bir jest yaptı. Değerinin 30 milyon TL olduğu tahmin edilen Ulus'taki evinin tapusunu yeğenlerinin üzerine yapan Alişan’ın ayrıca yengesi Merve Tektaş'a 2 milyon TL değerinde Peugeot marka cip aldığı ileri sürüldü. Aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşinin iki çocuğunun okul masraflarını karşılayan Alişan, haftanın belirli günlerinde de yeğenlerini okuldan alıp, onlarla yakından ilgileniyor.

Buse Varol küplere binecek! Alişan’dan yengesine 30 milyonluk hediye!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...