Tgrt Haber

Survivor’da neden format değişti? Acun Ilıcalı ‘İki şeyden çok sıkıldım’ diyerek açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
17 Ekim 2023 17:43 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 17:43
Survivor’da neden format değişti? Acun Ilıcalı ‘İki şeyden çok sıkıldım’ diyerek açıkladı

Acun Ilıcalı, Demet Akalın ve Jess Molho’nun sunucusu olduğu gündüz programa konuk oldu. Yeni sezonda SMS oylamasının kaldırdığını açıklayan Ilıcalı, SMS oylaması kazancından da bahsetti.

Acun Ilıcalı​, konuk olduğu programda bu sezon formatı değişen Survivor​ All Star hakkında konuştu. Survivor’da bu sezon geçtiğimiz sezondan farklı olarak SMS​ olmayacak. Formattan bahseden Ilıcalı, SMS kazancına dair de açıklamalarda bulundu.

SURVIVOR'DA SMS OYLAMASI KALDIRILDI 

Survivor 2024 hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, bu sezon SMS oylaması yerine düello ile eleme​ sistemi olacak. Buna göre; eleme adayı olan yarışmacılar, kendi aralarında düelloya çıkacak ve performansı kötü olan isim adaya veda edecek. Ünlü televizyoncu, Survivor 2024’te yarışacak Nagihan Karadere’nin ismini paylaşırken, "Nagihan Karadere, Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" paylaşımında bulunmuştu.

Survivor’da neden format değişti? Acun Ilıcalı ‘İki şeyden çok sıkıldım’ diyerek açıkladı

ACUN ILICALI: İKİ ŞEYDEN ÇOK SIKILDIM

İki şeyden çok sıkıldığını söyleyen Acun Ilıcalı, ilk olarak Survivor’da yarışmacıların SMS konusunda sitem etmesinden olduğunu söyledi. Survivor izleyicisinin doğru bildiği bir yanlışa da değinen televizyoncu, "İkinci olarak SMS'ten para kazandığımızı zanneden bir seyirci grubu var. Tüm sezon SMS'ten elde ettiğimiz gelir, Survivor'ın bir bölümünde kazandığımız gelir etmiyor. Örneğin üç TL geliri var ya 1.5 TL vergi oluyor. Yüzde 50'si telekom şirketleri, yüzde 50 de formatçı kazanıyor. Bir milyon SMS gelse ne olur? SMS'i niye yaptık? İnternet koyarsak hacker arkadaşı olan şampiyon olur. İnsanların internette çözemediği sistem yok" diyerek sms kazancından da ilk kez bahsetmiş oldu.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ottoman17 Ekim 2023 18:15

Gözünüz dünyalara doymadı, kara toprak hepinizi doyuracak.

Sonraki Haber Yükleniyor...