Tgrt Haber

CZN Burak, Taha Duymaz’ın annesini ziyarete gitti: 10 yıl yaşlanmış!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Mart 2023 13:57 - Güncelleme : 12 Mart 2023 14:19
CZN Burak, Taha Duymaz’ın annesini ziyarete gitti: 10 yıl yaşlanmış!

Kahramanmaraş’taki depremlerden en çok etkilenen iller arasından yer alan Hatay'da bulunan ve kız kardeşiyle enkaz altında kalarak can veren sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, tüm sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın ailesini ziyarete giden CZN Burak sosyal medya hesabından o anları paylaştı. Genç fenomen Taha Duymaz'ın annesini paylaşan CZN Burak’a "Kadın evlat acısıyla 10 yıl yaşlanmış" yorumları yapıldı.

Asrın felaketi olarak tarihe kazınan büyük Kahramanmaraş depremlerinin ardından 1 aydan fazla zaman geçti. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 11 ilde birden yıkıma neden oldu. 50 bine yakın vatandaşımızı kaybettiğimiz felakette on binlerce insan evsiz kaldı. Depremin en çok vurduğu illerden Hatay’da halasının evinde kız kardeşiyle birlikte yakalanan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. CZN Burak​ deprem bölgesinde yardımlarını devam ettirirken Taha Duymaz’ın ailesini de ziyarete gittiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

CZN Burak, Taha Duymaz’ın annesini ziyarete gitti: 10 yıl yaşlanmış!

“EVLAT ACISIYLA 10 YIL YAŞLANMIŞ”

TikTok ve Instagram’da paylaştığı yemek videolarıyla kendini tanıtan Taha Duymaz​, 12 gün boyunca enkaz altında kaldı. Enkaz çalışmaları için restoran zincirleri sahibi CZN Burak büyük çaba harcamıştı. CZN Burak deprem bölgesindeki yardımlarını sürdürürken Duymaz'ın ailesini de unutmadı. Evlatlarını depremde kaybeden anne Meryem Duymaz'ı ziyaret eden CZN Burak o anlardan bazı kareler paylaştı. CZN Burak Taha Duymaz'ın annesini paylaşınca görenler "Kadın evlat acısıyla 10 yıl yaşlanmış" yorumlarında bulundu. CZN Burak ayrıca "Meryem anne çok üzgün iyi olmaya çalışıyor, herkesin selamını ilettim. Bir nebze olsun mutlu oldu.

“HERKESİN SENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİN KEŞKE GÖRSEYDİN”

Afetin yaşandığı ilk gününden itibaren Taha'nın bulunduğu enkazın başından yardım isteyen ve arama çalışmalarına katılan CZN Burak, Taha Duymaz’ın ölüm haberinin ardından sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşıma yaptı. CZN Burak, Taha Duymaz’ın bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından zorbalığa uğradığı için yayınladığı bir açıklamasına yer verdi. CZN Burak "En büyük kabadayılık evine ekmek götürmektir, sevgidir, saygıdır, büyüğe hürmet küçüğe sevgidir, insanlara yardım etmektir, küfürsüz konuşmaktır, haddini bilmektir, kendini üstün görmektir, helali haramı bilmektir, şaka komedi gösteriş adı altında kendi ezik egosunu başkasının üstüne göstermeyip efendi olmaktır, doğayı sevmektir saymaktır, hayvanları tanımak ve onları sevmektir ve bu özelliklerin hepsi sende vardı kardeşim ondan zorbalığa uğradın. Allah rahmet eylesin benim güzel canım kardeşim. Herkesin seni ne kadar çok sevdiğin keşke görseydin kardeşim" notuyla paylaşım yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...