Tgrt Haber

Taha Duymaz'ın yürek sızlatan videosu: Ölür müyüm kalır mıyım bilmiyorum çok yaşamam bence!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2023 17:42 - Güncelleme : 10 Şubat 2023 17:48
Taha Duymaz'ın yürek sızlatan videosu: Ölür müyüm kalır mıyım bilmiyorum çok yaşamam bence!

Sosyal medyadan yayınladığı yemek videolarıyla milyonlara takipçisi olan Taha Duymaz, yaşanan Kahramanmaraş depreminde ailesiyle göçük altında kaldı. Taha Duymaz’dan hala bir haber alınamazken daha önce yayınlanmış bir videosu viral oldu. Ünlü fenomenin bir takipçisinin “Gelecek planların ne?” sorusuna verdiği “Yarın ölür müyüm kalır mıyım bilmiyorum çok yaşamam bence” cevabı izleyenlerin yüreğini sızlattı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük deprem​ 10 ilde yıkıma sebep oldu. Yaşanan deprem felaketinde can kaybı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yayınladığı yemek videoları milyonlarca takipçisi olan Taha Duymaz​ Hatay’da ailesiyle yaşadığı evde göçük altında kaldı.

HALA GÖÇÜK ALTINDA

Mavi Kadın'ın haberine göre, Ailesiyle hala göçük altında olan ve haber alınamayan ünlü fenomenin ablası Semiha Duymaz, sosyal medya paylaşımıyla Taha Duymaz ve ailesinin göçük altında kaldığını dile getirerek yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Semiha Duymaz, “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye HatayAntakya​, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı” ifadelerini kullandı.

ÇOK YAŞAMAM BENCE…

Taha Duymaz’ın ve ailesinin enkaz altında kaldığı binada AFAD’ın çalışmaları devam ederken, ünlü ismin daha önce paylaştığı bir video gündeme geldi.

Herkesin merakla enkazdan çıkmasını beklediği, seferber olduğu ve dua ettiği Duymaz’ın videosu izleyenleri duygulandırdı. Fenomen isim bir takipçisinin “Gelecek planların ne?” sorusuna verdiği “Az yaşayacağımı düşünüyorum, çok yaşamam bence bu yüzden geleceğe dair planlar kurmuyorum” cevabı izleyenleri duygulandırdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...