Tgrt Haber

Takipçi sayısını ikiye katlayan Kadir Ezildi, ikinci nişan için hazırlıklara başladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 15:14 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 15:15

Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim gibi programlarla tanınan Kadir Ezildi, geçtiğimiz gün Gamze Türkmen ile nişanlandı. Her anını sosyal medya hesabından yayınlayan Kadir Ezildi, 2. nişan için hazırlıklara başladı.

Fenomen Kadir Ezildi, yakın arkadaşı Fırat Türkmen'in kardeşi Gamze Türkmen ile geçtiğimiz gün Erzurum'da nişanlandı. Nişandan her anını sosyal medya hesabından paylaşan Kadir Ezildi'nin takipçisi 4 milyondan 4.7 milyona yükseldi. Her paylaşımı büyük bir ilgiyle takip edilen Kadir Ezildi, ikinci nişanını yapmaya hazırlanıyor.

KADİR EZİLDİ, İKİNCİ NİŞAN İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI 

Kalabalık bir grupla Erzurum'a kız istemeye giden Kadir Ezildi, söz ve evlilik teklifi ile 3 gün süren kutlama yaptı. Sponsorların da olduğu organizasyonların devamının geleceği iddia edildi. Sponsorlar Erzurum'da yapılan nişanın ardından İstanbul'da da bir nişan töreni yapmak istedi. Gelen teklife olumlu akan Kadir Ezildi Erzurum’un ardından eylülde İstanbul’da görkemli bir nişan töreni yapmaya hazırlanıyor.

EVLİLİK TEKLİFİ VİDEOSU REKOR KIRDI 

Sosyal medyada 4 milyon takipçisi bulunan Kadir Ezildi, nişan töreninin ardından 4.7 milyon takipçiye ulaştı. Evlilik teklifi videosu 30 milyon izlenme alırken, 1 buçuk milyon ise beğeni aldı. 

Takipçi sayısını ikiye katlayan Kadir Ezildi, ikinci nişan için hazırlıklara başladı - 1. Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...