Tgrt Haber

Tarkan'ın kızı Liya'nın okul çantası fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada espriler uçuştu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 21:55 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 22:05

Tarkan kızı Liya'nın okula başlamasının heyecanını yaşıyor. Okul çantası ve suluğuyla okul kapısında bekleyen Liya'nın kullandığı ürünler merak konusu oldu. Almanya'dan alınan çantanın fiyatı dikkat çekerken sosyal medyada da espriler yapıldı.

 Megastar Tarkan, 2018 yılında kucağına aldığı kızı Liya'nın ilk okul günü mutluluğunu yaşadı. Sosyal medya hesabından eşi Pınar Dilek ile okul kapısında beklediği fotoğraflarını paylaştı. Tarkan'ın kızının okul çantasının modeli ve fiyatı dikkatlerden kaçmadı. Tarkan'ın kızı Liya'nın okul çantası fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada espriler uçuştu - 1. Resim

TARKAN'IN KIZININ ÇANTASININ FİYATI 10 BİN LİRA

Tarkan'ın kızı Liya'nın okul çantasının büyüklüğü dikkat çekti. Sosyal medyada "Tarkan bile kızına seneye de kullanır diyerek büyük çanta almış." esprileri yapıldı. Çantanın Almanya Köln merkezli okul çantası üreten bir markadan alındığı görüldü. 279 Euro olan çantanın Türkiye fiyatı 10 bin lira civarında.

Tarkan'ın kızı Liya'nın okul çantası fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada espriler uçuştu - 2. Resim

"HEM MUTLU HEM BURUK HİSLER İÇİNDEYİZ"

Tarkan Instagram hesabından kızına sarıldığı anları "Kızımızın ilk okul günü bugün... Hem mutlu hem buruk hisler içindeyiz. Zaman çok hızlı geçiyor, çok çabuk büyüyorlar. Çocukların okul hayatları onlar için hiç kolay bir yolculuk değil. Anneler babalar olarak tüm sevgimiz, ilgimiz, sabrımız, anlayışımız ve elimizden geldiğince eğitimlerine desteğimizle yanlarında olmalıyız. Seni çok seviyoruz, hep yanındayız Liya’mız " notuyla paylaştı.

Tarkan'ın kızı Liya'nın okul çantası fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada espriler uçuştu - 3. Resim

TARKAN KIZININ 6'INCI YAŞINI BÖYLE KUTLAMIŞTI

Hayranı Pınar Dilek ile 2016 yılında evlenen Tarkan Tevetoğlu, 2018 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Tarkan, geçtiğimiz ay  kızı Liya'nın 6'ncı yaş gününü şu mesajla kutlamıştı:

"Canım ve canımdan öte canım. 2 gün önce Liya'cığım 6 yaşını doldurdu. Yakında okula başlayacak. Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor. Bu günlerde duygusalım anlayacağınız."

Tarkan'ın kızı Liya'nın okul çantası fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada espriler uçuştu - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Alı 21 Ağustos 2024 22:21

Sadece izmir konserinden otuz milyon aldığı iddia edilen birinin kızına On bin liralık çanta az bile

Sonraki Haber Yükleniyor...