Tgrt Haber

'Sözde sanatçılar' sözünden sonra topa tutulan Muharrem İnce tüm sanatçılardan özür diledi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Mart 2023 10:52 - Güncelleme : 28 Mart 2023 11:44
'Sözde sanatçılar' sözünden sonra topa tutulan Muharrem İnce tüm sanatçılardan özür diledi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce düzenlediği basın toplantısında kendisini desteklemeyen ünlüler için “Sözde sanatçılar” ifadelerini kullanarak bazı sanatçıların tepkisini toplamıştı. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yeni bir açıklama yaparak “Ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum" dedi.

100 bin imza sınırını geçen ve Cumhurbaşkanı adayı​ olan Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​ "sözde sanatçı" diyerek tepki topladığı tüm sanatçılardan Twitter hesabı üzerinden özür diledi. "Üzerimize çok gelindi" diyen İnce, “Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

YENİ PAYLAŞIM YAPTI

"Sözde sanatçı" ifadesiyle bazı sanatçılardan tepki toplayan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaptı. Üzerlerine çok gelindiğini söyleyen İnce, Twitter hesabındaki paylaşımında özür diledi.

'Sözde sanatçılar' sözünden sonra topa tutulan Muharrem İnce tüm sanatçılardan özür diledi

"NORMALDE HİÇ KULLANMADIĞIM BİR İFADE"

İnce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan "sözde sanatçılar" şeklinde bir ifade çıktı.”

"ÜLKEMİN BÜTÜN SANATÇILARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...