Tgrt Haber

Oruç Reis ''Hakim de benim, hüküm de!'' sözleriyle diziye damga vurdu

20 Aralık 2021 10:43
Oruç Reis ''Hakim de benim, hüküm de!'' sözleriyle diziye damga vurdu

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde nefes kesen bir sahne yaşandı. Memlük emiri ve Baba Oruç'un çatışmasına şahitlik eden izleyiciler heyecanlandı. Memlük emiri, ''İmtiyazını çiğne de o vakit Osmanlı'nın gölgesi kalkar, bizim kılıçlarımızın gölgesi iner. O zaman kimse seni ölümden kurtaramaz" diyerek Oruç reisi tehdit etti. Baba Oruç ve Memlük emirinin arasında geçen gerginlik ise izleyenleri ekrana kilitledi.

Son zamanların sevilerek izlenen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı heyecanla devam ediyor. Oruç Reis ve Memlük emirinin arasında geçen tartışma ise izleyicileri tarafından çok konuşuldu.

Baba Oruç’un imtiyazının İskenderiye’de geçerli olduğunu sert bir dille ifade eden Memlük emiri ''Burası hududun dışındadır, o yüzden tek adım dahi atamazsın!'' diyerek dizide gergin anlar yaşattı. Geçen hafta 13. Bölümü yayınlanan dizinin 12. Bölümünde yaşanan bu olay sevenlerini ekrana kilitledi. 

Ortalığı karıştıran Memlük emiri ile Oruç Reis arasında geçen bir diğer diyalogda, “Biz altınları istediğimiz yerde ararız sana lüzum yok” diyen Memlük emiri tartışmayı bu sözleriyle daha da alevlendirdi. 

Memlük emiri şu sözlerine Oruç Reis’i tehdit etti: 

“Şimdi dön git, eğer hududu geçersen imtiyazı çiğnemiş olursun! O zaman da bize saldırma hakkı doğar. Osmanlı dahi arkanda duramaz” 

"MAKAMINI DA HUDUDUNU DA ÇİĞNER GEÇERİM"

Altınları bulmak için bunları yaptığını dile getiren Baba Oruç, Senin mazlumların davasını kolladığın yoktur. Tek düşündüğün kendi makamındır. Makamını da hududunu da çiğner geçerim” diyerek tepkisini ortaya koydu. 

Oruç Reisin sözlerine tepki olarak, “ ''İmtiyazını çiğne de o vakit Osmanlı'nın gölgesi kalkar, bizim kılıçlarımızın gölgesi iner. O zaman kimse seni ölümden kurtaramaz" dedi.

"SEN DEVLETİN EMİRİYSEN, BEN DEVLETİM"

Memlük emirinin sözlerine iyice sinirlenen Oruç Reis ise “Sen devletin emiriysen ben devletim” diyerek diziye damga vurdu.

"HAKİM DE BENİM HÜKÜM DE"

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...