Tgrt Haber

Tuğba Ekinci ‘ben artık şoklardayım’ diyerek Esra Erol’u Emine Erdoğan’a şikâyet etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 09:11 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 09:38
Tuğba Ekinci ‘ben artık şoklardayım’ diyerek Esra Erol’u Emine Erdoğan’a şikâyet etti!

Son dönemde sosyal medyada yayınladığı videolarla sık sık gündem olan şarkıcı Tuğba Ekinci, Esra Erol ve Seda Sayan’ın programlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a şikâyet etti.

Bir döneme damga vuran ‘O şimdi asker’ şarkısıyla büyük çıkış yapan sonrasında ise popülaritesi düştüğü için yayınladığı ilginç videolarla gündem olan Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından sık sık ünlüleri ve yaptığı işleri eleştiriyor. Şimdi de Esra Erol​'un programına kafasını takan Ekinci, “Televizyonlarımızla ilgili makamlardaki müdürler neden izin veriyor bunlara? Ben gelip bunları bizzat konuşmak istiyorum artık. Ben artık çünkü şoklardayım!" dedi. 

Tuğba Ekinci ‘ben artık şoklardayım’ diyerek Esra Erol’u Emine Erdoğan’a şikâyet etti!

“SEKİZ GÖBEKTİR AYNI İNSANLAR VE PARA İÇİN BOMBOŞ FORMATLAR”

Tuğba Ekinci daha önce de Seda Sayan’a ve programına verip veriştirmişti. Ekinci, sosyal medya hesabından Esra Erol'un programından bazı görüntüler alarak Emine Erdoğan​'a seslendi. Erol'u şikâyet eden şarkıcı "Bunları neden tutuyorsunuz? diyerek dikkat çekti. Ekinci daha sonra şunları yazdı: Sözün bittiği yer. Sanatta kültürde ben faydalı olamıyorum size elimdeki fırsatlar kendimi sunabilmeme yetiyor. En büyük fırsatları olanları da alın bunlar. Sizleri ne kadar düşündükleri belli sekiz göbektir aynı insanlar ve gerileten içi bomboş para için formatlar çok yazık. Seda sayan​ ve Esra Erol tadında iş yapmadıkları ve kötü formatları bırakmadıkları için kusura bakmasınlar." 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...