Tgrt Haber

Türkiye Tek Yürek gecesine ağlayanlar ve makyajsız katılanlar gündem oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2023 14:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 15:20
Türkiye Tek Yürek gecesine ağlayanlar ve makyajsız katılanlar gündem oldu!

Tüm kanalların dün akşam depremzedeler için düzenlediği ortak yayına toplanan bağışların yanında ünlüler de damga vurdu. Kıvanç Tatlıtuğ’un programa girişi ve Bestemsu Özdemir’in gözyaşları konuşulurken Eda Ece, Deniz Baysal ve Burcu Özberk'in geceye makyajsız katılmaları takdir topladı.

Merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 şehirde büyük yıkımlara neden oldu. 40 bine yakın hayat sönerken on binlerce vatandaş da evsiz kaldı. Yaraları sarmak için birçok kanalın ortak yayın yaptığı Türkiye Tek Yürek kampanyasına yüz binlerce kişi bağış​ yaptı. Bağışlar için programda buluşan ünlülerin ağlamaları, sadelikleri ve tavırları gündem olurken destek mücadeleleriyle alkış topladılar.

115 MİLYAR 124 MİLYON 528 BİN TL BAĞIŞ TOPLANDI

Türkiye’nin en ünlü​ ve sevilen isimleri Kıvanç Tatlıtuğ, Barış Arduç, Berk Oktay, Burak Özçivit, Alişan, Deniz Baysal, Hande Erçel, Engin Akyürek, Esra Erol, Afra Saraçoğlu, Burak Deniz, Alp Navruz, Aslı Enver, Merve Dizdar, Barış Falay, Selahattin Paşalı, Özge Özpirinçci, Uğur Güneş, Murat Yıldırım, Mehmet Özgür, Birkan Sokullu, Cem Öğretir, Eda Ece Melisa Aslı Pamuk, Serdar Tuncer, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Hacıoğlu, Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül Doğulu, Seda Sayan, Sibel Can, Hasan Can Kaya, Yılmaz Erdoğan, Eser Yenenler, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir, Ezgi Mola, Halit Ergenç stüdyoya gelen birçok ünlü isim gecede toplam 115 milyar 124 milyon 528 bin TL bağış topladı.

Türkiye Tek Yürek gecesine ağlayanlar ve makyajsız katılanlar gündem oldu!

BESTEMSU ÖZDEMİR GÖZYAŞLARI GÜNDEM OLDU

Toplanan bağışlardan ziyade ünlülerin duygusal davranışları da sosyal medyada gündem oldu. Depremin ardından yardım yapmak için Hatay'a giden oyuncu Bestemsu Özdemir, programda bağışları toplarken duygusal anlar yaşadı. Hatay'dan yeni döndüğünü zor anlar yaşadığını söyleyen Özdemir, "Olayın fazla içinde bulundum o yüzden de zorlanıyorum" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

GECEYE SADE KATILANLAR ALKIŞ TOPLADI

Gecede gelen telefonlara cevap veren Deniz Baysal, Eda Ece ve Burcu Özberk gibi isimler programa makyajsız katıldı. Kısa sürede Twitter'da gündem olan oyuncular kullanıcılardan alkış topladı. Günlerdir depremzedeler için yardım toplayan Eda Ece, Twitter'da gündem oldu. Üzüntüsü yüzüne vuran oyuncu için "Duygularımızın vücut bulmuş halisin" ve "Yüzündeki yorgunluğu ve uykusuzluğu gördük" yorumunu yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Talha16 Şubat 2023 17:23

Milletin derdine bunların derdine bak, makyaj kılık kıyafet ağlamış ağlamamış yazık kafanıza

Sonraki Haber Yükleniyor...