Tgrt Haber

TV8 ile anlaşan Demet Akalın’ın partneri belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Mynet.com
04 Ekim 2023 17:43 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 17:43
TV8 ile anlaşan Demet Akalın’ın partneri belli oldu

Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ile anlaşma sağlayan Demet Akalın, Acun Ilıcalı pozunu paylaşarak, "Hayırlı olsun diyelim mi?" diyerek not düşmüştü. Ünlü şarkıcının yeni programındaki partneri belli oldu.

Bir dönem Acun Ilıcalı​ ile arasının açık olduğu konuşulan Demet Akalın​, TV8​ ile anlaştı. Akalın geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı ile el sıkıştığını duyurmuştu. Demet Akalın yaptığı paylaşımla partnerinin kim olduğunu da açıkladı.

DEMET AKALIN, ACUN ILICALI İLE ÇALIŞACAK 

Instagram hesabından Acun Ilıcalı ile bir fotoğrafını paylaşan Demet Akalın, "Hayırlı olsun diyelim mi?" notunu düşmüştü. Akalın’ın paylaşımına TV8'i ve hayat arkadaşı Okan Kurt'u etiketlemesi akılları karıştırsa da gerçek ortaya çıktı.

TV8 ile anlaşan Demet Akalın’ın partneri belli oldu

DEMET AKALIN'IN PARTNERİ BELLİ OLDU 

Akalın, ünlü sunucu Jess Molho ile sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşarak 'Hayata dair ne varsa konuşacağız' notunu düştü. Molho son olarak sosyal medyada program sunmuştu.

Kaynak: Mynet.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
NEVİN 6 Ekim 2023 12:57

Molho iyi bir insan çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah demet hanım

Gülten 5 Ekim 2023 07:51

Nurgül Yeşilçay zannettim.Botoksu fazla kaçırmışlar

Sonraki Haber Yükleniyor...