Tgrt Haber

Ebru Şallı’yı sevindiren haber! Gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Haziran 2023 09:34 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 09:39

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi iş adamı Uğur Akkuş savcılıktaki ifadesinin ardından ve şikayetin geri çekilmesi ile serbest bırakıldı.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi iş adamı Uğur Akkuşdolandırıcılık​ iddiasıyla İstanbul’da havalimanında gözaltına alındı. Ö.A. isimli şahsın Akkuş’un Şişli’de bulunan bir AVM’deki ofisine 500 bin dolarını kripto paraya çevirtmek için gittiği ve parayı Uğur Akkuş’a teslim ettiği Akkuş'un parayı ofiste güvenlik olarak çalışan E.E. ve yine aynı ofiste çalışan Feyza B.Y. isimli şahıslara verdiği ileri sürdü.

HAVALİMANINDA GÖZALTI…

Dolandırıldığını iddia eden Ö.A., şahısların paraları bankaya yatıracakları bahanesiyle ofisten ayrıldıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu. Olaydan sonra gittiği Fransa’dan dönen Akkuş İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.

SERBEST KALDI!

Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Akkuş, müşteki Ö.A.'nın zararının giderilmesi ve şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldı. Öte yandan dün emniyet çıkışı basın mensuplarına konuşan Akkuş, "İddia bu, ben bu iddialardan bıktım. Siz bu iddiaları haber yaptınız. Şimdi savcılığa gidiyorum, ifademi vereceğim. Basın açıklamamı yapacağım. Hepsi yalan dolan. Bıktım sizden artık. Bu basından bıktım. İddiayı haber yapıyorsunuz. İddia haber olmaz. Herkes şov yapıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...