Tgrt Haber

Servet değerinde tatil: Ülke ülke gezen Hande Erçel ve Hakan Sabancı milyonlar harcadı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 10:57 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 11:49
Servet değerinde tatil: Ülke ülke gezen Hande Erçel ve Hakan Sabancı milyonlar harcadı!

Türkiye’nin sayılı zenginlerinden Sabancılar’ın varisi Hakan Sabancı, bir süredir Hande Erçel ile birlikte. Ülke ülke gezen ünlü çift, lüks tatilleri için milyonlar harcadı. 9 aydır beraber olan Erçel ve Sabancı’nın tatillerinin bedeli dudak uçuklattı.

9 aydır beraber olan Hakan Sabancı​ ile Hande Erçel​ çifti, gezdikleri ülkeleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak sık sık gündem oluyor. Şimdiye kadar Paris, Finlandiya​, Danimarka​, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adalarına ve New York'u gezen Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın 9 aylık aşk tatilinin maliyeti adeta dudak uçuklattı. İşte servet değerindeki tatillerin bedeli…

Servet değerinde tatil: Ülke ülke gezen Hande Erçel ve Hakan Sabancı milyonlar harcadı!

KIYAFETLERİNİN PARASINI HAKAN SABANCI ÖDEMİŞ

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt’un haberi göre; "Dün gittiğim restoranda, arka masamda oturanların, Hande Erçel'in New York'ta kışlık gardırobunu düzdüğü, faturayı da Hakan Sabancı'nın ödediği haberimi konuştuklarını duyunca kulak kesildim. Benim haberimle birlikte, aşıkların basına yansıyan tatillerini sıralayıp 'Hakan Sabancı bu tatiller için en az 30 milyon lira harcamıştır' dediler. Turizmci olduklarını sandığım grubun, 9 aylık Hande Erçel aşkının Hakan Sabancı'ya maliyetini, 30 milyon lira olarak hesaplamasına şaşırdım ve "O kadar değildir" dedim!

Ama sonra, martta Paris ile başlayıp ve Kuzey Işıkları'nı izlemek için Finlandiya'ya, Boçelli konseri için Danimarka'ya, Milano'ya, Floransa'ya, Cannes'a, Coldplay konseri için tekrar Milano'ya, Portofino'ya, Yunan adalarına ve New York'a gittiklerini düşününce hak verdim." 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...