Tgrt Haber

Şeyma Subaşı evlendi! Damat servetiyle şaşkına çevirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 May 2023 08:39 - Güncelleme : 03 May 2023 09:48
Şeyma Subaşı evlendi! Damat servetiyle şaşkına çevirdi!

Ünlü televizyoncu Acun ılıcalı’nın eski eşi ve kızının annesi Şeyma Subaşı, 3 yıldır birlikte olduğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturdu. 3 ayrı bekarlığa partisi yapan ve takipçilerinin “bekarlık partilerin ne zaman bitecek?” diye sorduğu Şeyma Subaşı’nın evlenir evlenmez yaptığı hamle takipçilerini mutlu etti.

Şeyma Subaşı​, bir dargın bir barışık şekilde uzun süredir beraber olduğu Mısırlı Mohammed Alsaloussi​ ile Fas’ın tarihi kenti Marakeş’te nikah​ masasına oturdu. Sade bir nikah töreniyle dünya evine giren Subaşı'nın ilk işi ise sosyal medya hesabından soyadını değiştirmek oldu. Subaşı’nın bu hamlesi ise takipçilerini mutlu etti.

FAS’TA SADE BİR TÖRENLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Haberler.com’dan derlenen bilgiye göre; Kızı Melisa’nın babası Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, 3 yıldır Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikteydi. Bir dargın bir barışık şekilde ilişkileri devam eden çift, sonunda muradına erdi. Uzun bir süredir düğün hazırlıkları yapan ve Instagram hesabından da ücretli üyelik açarak detayları paylaşan Subaşı, Fas​'ın Marekeş şehrinde nikah masasına oturdu. Subaşı, sadece yakın çevresinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturan Subaşı, beyaz sade bir elbise tercih etti.

Şeyma Subaşı evlendi! Damat servetiyle şaşkına çevirdi!

HEMEN SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Nikahın ardından harekete geçen Şeyma Subaşı'nın ilk işi soyadını değiştirmek oldu. Instagram'da 2,9 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, adını "Şeyma Alsaloussi" olarak güncelledi. Çiftin nikah töreninden kareler de kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...