Tgrt Haber

Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın başı dertte! 'Kafayı bize takmışlar' diyerek isyan etti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2024 07:35 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 07:53
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın başı dertte! 'Kafayı bize takmışlar' diyerek isyan etti

Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın başı şu sıralar komşularıyla dertte. İşleri nedeniyle Kapadokya'da olan Polat, Çanakkale'de yaşayan eşi ve iki çocuğunun, komşuları tarafından rahatsız edildiğini söyleyerek isyan etti. "Kafayı bize takmışlar" diyen ünlü oyuncu, olaylar nedeniyle evlerini satacaklarını açıkladı.

İşleri nedeniyle şu sıralar Kapadokya'da çalışan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gaffur'u oyuncu Bülent Polat, Çanakkale​'de yaşayan ailesinin, komşuları tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Sabah'ın haberine göre; Çanakkale'de lüks bir sitede yaşayan eşi ve iki çocuğunun, komşularının mobbingine maruz kaldığını söyleyen ünlü oyuncu, yaşadıkları olaylar nedeniyle evlerini satacaklarını açıkladı.

KAFAYI BİZE TAKMIŞLAR

Bülent Polat yaşananları şöyle anlattı: "Bebek ağlıyor diye jandarma çağırıyorlar. Daha önce de bizi şikâyet etmişler. Kendi halinde bir aileyiz. Ama birileri bize kafayı takmış durumda. Ben şehir dışında çalışıyorum."

"İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

Aklının eşi ve çocuklarında kaldığını söyleyen Polat, "Oradan taşınsam da işin peşini bırakmayacağım. Ailemin huzurunu kaçıranları elbet bulacağım." diye konuştu.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...