Tgrt Haber

Ünlü şef Mehmet Özer’in acı günü! Baba acısıyla yıkıldı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2023 10:15 - Güncelleme : 30 May 2023 10:46
Ünlü şef Mehmet Özer’in acı günü! Baba acısıyla yıkıldı

Ünlü televizyoncu ve şef Mehmet Özer, bugün baba acısıyla sarsıldı. Sosyal medya hesabından babasının ölümünü duyuran ünlü şey, Canım babamızı kaybettik. Tüm arayan soran dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Eski model ve modacı Tülin Şahin’in eski eşi şef Mehmet Özer', baba​ acısıyla yıkıldı. Ünlü şef babasının ölüm haberini sosyal medya hesabı Instagram’dan duyururken cenaze​ detaylarını da paylaştı.

CENAZE DETAYLARINI PAYLAŞTI!

52 yaşındaki ünlü şef babasının fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak "Canım babamızı kaybettik. Cenaze 31 Mayıs Çarşamba günü Öğle namazını takiben Erenköy Galip Paşa Camiinden kaldırılacaktır. Tüm arayan soran dostlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ünlü şef Mehmet Özer’in acı günü! Baba acısıyla yıkıldı

MEHMET ÖZER KİMDİR?

Vikipedi’den aktarılan bilgiye göre; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu olan Mehmet Özer, sendikalarda Eğitim Uzmanlığı ve Basın Danışmanlığı yaptı. 1988 yılında fotoğrafçılığa yönelen Özer, yurt içinde, sergi salonlarında, sokaklarda, üniversitelerde, cezaevlerinde, fabrikalarda çok sayıda sergi açtı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...