Tgrt Haber

Uzun süredir yalnızdı! Ünlü popçu Murat Boz, genç oyuncuyla görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Takvim.com
13 Kasım 2023 11:42 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 12:00
Uzun süredir yalnızdı! Ünlü popçu Murat Boz, genç oyuncuyla görüntülendi

Uzun süredir kimseyle beraber görüntülenmeyen popçu Murat Boz Kuruçeşme’de bir mekanda oyuncu Gülperi Özdemir ile görüntülendi.

Uzun süredir adı kimseyle anılmayan şarkıcı Murat Boz​ bir süredir son olarak Gül Masalı dizisinde rol alan Gülperi Özdemir ile birlikte görüntülendi.

MURAT BOZ VE GÜLPERİ ÖZDEMİR BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

Kuruçeşme’de bir mekanda sık sık buluşan iki ismin birbirini sosyal medya hesabından takip etmesi de beraber oldukları iddialarını güçlendirdi. Birbirini tanıma aşamasında olan ikiliyi görenler, bir hayli mutlu olduklarını da belirtti.

Uzun süredir yalnızdı! Ünlü popçu Murat Boz, genç oyuncuyla görüntülendi

GÜLPERİ ÖZDEMİR KİMDİR?

18 Kasım 1990 tarihinde Almanya​'nın Frankfurt​ şehrinde doğan Gülper Özdemir,  Eğitiminin bir kısmını Almanya'da tamamladı. Özdemir, başladığı Rein Main University of Applied Scienes/International Business School eğitimini Amerika'daki Truman State Üniversitesi'nde tamamladı. Tutsak, Kara Yazı ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde rol aldı.

Kaynak: Takvim.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...