Tgrt Haber

Uzun zamandır yalnız olan Murat Dalkılıç’tan sürpriz kare! Yeni beraberliği sosyal medyada gündem oldu…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2023 11:31 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 12:32
Uzun zamandır yalnız olan Murat Dalkılıç’tan sürpriz kare! Yeni beraberliği sosyal medyada gündem oldu…

Uzunca bir süredir kimseyle görüntülenmeyen ünlü popçu Murat Dalkılıç, sürpriz bir fotoğraf karesiyle yeni kız arkadaşını paylaştı. Dalkılıç’ın fotoğrafı hayranlarını şaşırtırken çok sayıda beğeni aldı.

Şarkılarının yanı sıra rol aldığı filmlerdeki performansıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç​, bir süredir yalnızlığı tercih ediyordu. Rol arkadaşı Sitare Akbaş ile bir dönem beraberlik yaşayan, Dalkılıç, yeni bir beraberliğe yelken açtı. Ünlü şarkıcının paylaştığı fotoğraf karesine beğeni yağdı.

KIZ ARKADAŞINI PAYLAŞTI

Bir süredir kimseyle görüntü vermeyen 40 yaşındaki Murat Dalkılıç, yeni kız arkadaşını sosyal medya hesabından duyurdu. Geçtiğimiz hafta arkadaşlarıyla bir yemekte çekilen fotoğrafını paylaşan Dalkılıç, son olarak ismi Eda​ olduğu öğrenilen kız arkadaşı ile yeni pozunu Instagram’dan paylaştı. Paylaşımıyla gündeme gelen Dalkılıç, sarışın güzelle fotoğrafına nazar boncuğu emojisi koydu. Ünlü şarkıcının sosyal medyadaki fotoğrafı gündem oldu. Çifte hayranları tebrik yağmurunda bulundu. 

Uzun zamandır yalnız olan Murat Dalkılıç’tan sürpriz kare! Yeni beraberliği sosyal medyada gündem oldu…

HANDE ERÇEL’LE 3 YIL BİRLİKTELİK YAŞAMIŞTI 

Oyuncu Merve Boluğur ile 2015-2017 yılları arasında evli kalan Murat Dalkılıç’ın daha sonra meslektaşı Hande Erçel​ ile 3 yıl birliktelik yaşadı. İlişkilerini eski heyecanları kalmadığı gerekçesiyle bitiren Dalkılıç’ın adı daha sonra Sitare Akbaş ile anıldı. Akbaş ile yaklaşık 8 aylık birlikteliğin ardından yollarını ayıran şarkıcı, Çağla Boz ile kısa süreli birliktelik yaşadı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...