Tgrt Haber

Yalı Çapkını dizisinde ortalığı karıştıran yeni iddia! Tüm basın konuşuyor

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Nisan 2023 11:04 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 13:44
Yalı Çapkını dizisinde ortalığı karıştıran yeni iddia! Tüm basın konuşuyor

Ekranlarda fırtına gibi esen Yalı Çapkını dizisi, konusu ve sahnelerinden ziyade oyuncularının özel hayatlarıyla da her an gündem oluyor. Başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in haftalardır birliktelikleri konuşulurken ortalığı karıştıran yeni bir iddia gündeme oturdu. Dizinin Orhan'ı ve Gülgün'ünü oynayan Emre Altuğ ve Gözde Kansu’nun birlikte olduğu ileri sürüldü.

Başrollerini Afra Saraçoğlu​, Mert Ramazan Demir​, Emre Altuğ​, Gözde Kansu gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını​ isimli dizi sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin her sahnesi ve bölümü olay olurken oyuncuların özel hayatları da gündem oluyor. Ferit ve Seyran’ı oynayan başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in birlikte olduğu haberlerin ardı arkası kesilmezken dizide anne baba rolünü üstlenen Emre Altuğ ve Gözde Kansu hakkında çıkan söylentiler dizi gündeminin yerini değiştirdi.  

Yalı Çapkını dizisinde ortalığı karıştıran yeni iddia! Tüm basın konuşuyor

EMRE ALTUĞ İLE GÖZDE KANSU BİRLİKTE Mİ?

Medya Faresi’nin haberine göre; Yalı Çapkını, dizi sahnelerinin yanı sıra başrol oyuncularının özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Özellikle Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in aşk yaşadığı konuşuluyordu. Birlikte Urla'ya giden ve iddiaları yalanlayan iki ünlü oyuncu gibi dizide yer alan Emre Altuğ ve Gözde Kansu da sosyal medyanın gündeminde. 2015 yılında ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel'den boşanan Emre Altuğ uzun zamandır kimseyle görüntülenmiyordu. Geçtiğimiz günlerde yalnız olduğunu söyleyen Yalı Çapkını'nın Orhan'ı ve Gülgün'ü Gözde Kansu aşk iddiasıyla gündemde. Gözde Kansu'nun arkadaşını izlemeye gitmesi ve sahnede samimi halleri sosyal medyada dedikodulara yer açtı. İkili henüz bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...