Tgrt Haber

Yaş farkı gündem olmuştu: Melike Şahin, Sedat Bey’le sessiz sedasız evlendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2023 15:02 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 10:35
Yaş farkı gündem olmuştu: Melike Şahin, Sedat Bey’le sessiz sedasız evlendi!

Şarkıcı Melike Şahin, 5 yıldır beraber olduğu ve kendinden yaşça büyük Sedat Bey ile evlendiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Gelinlik ve damatlıkla poz veren ikili, fotoğraflarını yoruma kapattı.

Ünlü şarkıcı Melike Şahin​, 5 yıldır beraber olduğu Sedat​ 5. yıl dönüm fotoğraflarını paylaşmış, bu paylaşımın ardından aralarındaki yaş farkı nedeniyle sosyal medyada gündem olmuştu. Bu kez de sosyal medya hesabından gelinlik​ ve damatlıkla verdiği bir pozu paylaşan şarkıcı "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu yazdı.

“KARA GÖZLÜM BİZ SENİNLE BİR EV KURSAK”

Mynet.com sitesinden aktarılanlara göre; Birçok başarılı şarkıya imza atan ve son dönemin parlayan isimlerinden biri olan Melike Şahin, 5 yıldır Sedat Bey ile birlikte. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden başarılı şarkıcı, sessiz sedasız nikah​ masasına oturdu. Instagram hesabından eşiyle verdiği gelinlik ve damatlıklı pozu paylaşan Melike Şahin, "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu yazdı. Oyuncunun yoruma kapalı olarak yaptığı paylaşıma hayranlarını şaşırttı. Damat Sedat Bey’in beyaz takım elbisesinin içinde siyah boğazlı kazak giymesi de dikkat çekti.

Yaş farkı gündem olmuştu: Melike Şahin, Sedat Bey’le sessiz sedasız evlendi!

MELİKE ŞAHİN KİMDİR?

Vikipedi'den derlenen bilgiye göre; 1989’da İstanbul’da doğan Melike Şahin, aslen Sivaslıdır. Şahin, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuduğu esnada Çağdaş Müzik Merkezi’nde Timur Selçuk’tan şan dersleri aldı. 2012'de mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji eğitiminin ardından 2017'ye kadar Baba Zula ile vokalist olarak çalıştı. 2017 yılında Fransız yönetmen Tony Gatlif’in Djam isimli filminde seslendirdiği üç şarkı ile yer aldı ve aynı yıl filmin dünya prömiyeri öncesinde Cannes Film Festivali’nde bir konser verdi. 2018- 2019 yılları arasında çok sayıda konser verdi ve Diva Bebe Show adlı canlı şov programı yaptı. İlk solo albümü Merhem'i Şubat 2021'de yayımlayan Şahin, bu dönemde pandemi dolayısıyla konser veremese de şahsi sosyal medya hesaplarından çevrimiçi çok sayıda canlı yayın yaptı. Albümün ilk teklisi, Ocak 2021'de yayımlanan "Uykumun Boynunu Bükme" oldu. Albümün yayımlanışı sonrasında ilk resmi konserini Haziran 2021'de Zorlu PSM'nin çevrimiçi yayın platformunda yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...