Tgrt Haber

Yaşar İpek’ten Emrah’a zehir zemberek sözler! Takipçisinin Emrah’la ilgili sorusuna öyle bir cevap verdi ki…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2023 14:34 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 16:20
Yaşar İpek’ten Emrah’a zehir zemberek sözler! Takipçisinin Emrah’la ilgili sorusuna öyle bir cevap verdi ki…

Ünlü şarkıcı Emrah’ın yeğeni olarak bilinen şarkıcı Yaşar İpek, Azer Bülbül'ün hayatını canlandıracak iki oyuncuyu da beğenmedi. Bir takipçisi "Emrah'ın hayatını sen oyna" yorumuna ise İpek’ten tartışma çıkaracak bir cevap geldi.

Bir dönem Seren Serengil ile evli olan ve olaylı bir şekilde ayrılan şarkıcı Yaşar İpek, Azer Bülbül'ün hayatının filmi için oynayacak oyuncular hakkında yorumda bulundu. Bir takipçi ise bu yorum üzerine "Emrah'ın hayatı olursa bence o iş sende usta" yazdı. Yaşar İpek ise bunun üzerine "Allah korusun boş bir hayat onunki bunlar gerçek" yorumuyla şoke etti.

"AYNI KANI BİLE TAŞIMIYORUZ"

Türk halk müziği, arabesk fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatının filmi için Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan ile görüşmeler yapılıyor. Şarkıcı Yaşar İpek sosyal medyada bu isimlerin tartışıldığını görünce kendini tutamadı.

Yaşar İpek yıllar önce Emrah​ ile akraba olup olmadığı sorusuna dair şunları söylemişti:

"Yaşar İpek hiçbir zaman Emrah ile yan yana gelmedi. 25 yıldır aynı ortamda nefes bile almadı. Kendisi babamın annesinin ikinci evliliğinden olan çocuğudur. Kendisiyle bir özlük de yok. Aynı kanı taşımıyoruz."

Yaşar İpek’ten Emrah’a zehir zemberek sözler! Takipçisinin Emrah’la ilgili sorusuna öyle bir cevap verdi ki…

YAŞAR İPEK KİMDİR?

22 Aralık 1979, Diyarbakır doğumlu Yaşar İpek, Aslen Diyarbakırlı olan Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etti. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgâr isimli sinema filmlerinde rol aldı. Rol aldığı filmlerde Emrah'ın küçüklük karakterini canlandırdı.

Günümüzde ise birçok albümün altına imzasını atan sanatçı piyano çalmakta ve kendi bestelerini yazmaktadır. Bugüne kadar yapmış olduğu albümler;

Aşkım, Okul Bitince, Yanlışa Af Yok, Arada Bir, Kapı Zili, Sus, Allah Var

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...