Tgrt Haber

Hadise konserinde biten evliliği hakkında ilk kez itirafta bulundu! Evlilikten sayılmaz…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2023 13:45 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 15:34
Hadise konserinde biten evliliği hakkında ilk kez itirafta bulundu! Evlilikten sayılmaz…

Geçen yıl Mehmet Dinçerler ile 5 ay süren evliliğinin ardından soluğu mahkemede alan şarkıcı Hadise, boşanma sonrası ilk kez yorum yaptı. Konserinde hayranlarıyla sohbet eden sanatçı, "Benimki pek evlilikten sayılmaz. Yüreğim soğudu yakamam artık" dedi.

Çalkantılı özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, dün akşam Antalya​'da konser​ verdi. Hayranlarına müzik ziyafeti yaşatan sanatçı, özel hayatıyla ilgili sohbet ederken "Benimki pek evlilikten sayılmaz" itirafında bulundu.

AŞKA KAPILARINI KAPATTI

Yağmur Çevik tarafından paylaşılan videoda, şarkı aralarında konsere gelen hayranlarıyla sohbet eden şarkıcı, 8 yıldır evli olan bir seyirciyle konuşurken "Yarım yamalak evlilik​ mi? Onu anca ben derim çünkü benimki pek evlilikten sayılmaz" dedi. Sıfır Tolerans şarkısını okurken de "Yüreğim soğudu yakamam" dediği kısımda duran Hadise​ "Ben yakamam artık. Retro falan diyorlar ama... "ifadelerini kullanarak aşktan umudunu kaybettiğini ima etti. 

Hadise konserinde biten evliliği hakkında ilk kez itirafta bulundu! Evlilikten sayılmaz…

EVLİLİKLERİ 5 AY SÜRDÜ

Bir yıl aşk yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler​ çifti geçtiğimiz sene mayıs ayında nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ve nikah töreninden tek kare dahi paylaşmayan ikili, 5. aylarında ayrılık kararı alarak tek celsede boşandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...