Tgrt Haber

Yayladere'ye atanan Miss Turkey güzeli İdil Bilgen göreve başlamadı! Sadece 2 ayı kaldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
25 Eylül 2024 16:24 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 16:36
Yayladere'ye atanan Miss Turkey güzeli İdil Bilgen göreve başlamadı! Sadece 2 ayı kaldı

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, Tıp Fakültesi eğitimini tamamladı. Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen'in kendisine verilen 15 günlük süresi dolmasına rağmen göreve başlamadığı ortaya çıktı. Bilgen'in, mazeret dilekçesi vermemesi durumunda bir sonraki devlet hizmeti kurasına katılma hakkı bulunuyor.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birinci seçilen Tıp Fakültesi mezunu İdil Bilgen​, eleştirilere maruz kalmıştı. Röportajında kariyerine doktor olarak devam etmek istediğini belirten İdil Bilgen, kendisine tanınan 15 günlük süresi dolmasına rağmen görev yerine gitmedi. 

İDİL BİLGEN ATANDIĞI BİNGÖL'E GİTMEDİ

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması birincisi İdil Bilgen doktorluk görevini devam ettireceğini belirtmişti. Sağlık Bakanlığı'nın 118'inci dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında, Bingöl'ün Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen, tanınan 15 gün süre dolmasına rağmen göreve başlamak için herhangi bir başvuru yapmadığı ortaya çıktı. İdil Bilgen'in 2 ay içinde mazeret dilekçesi vermemesi durumunda 6 ayda bir yapılan, bir sonraki Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasına başvuru yapabileceği bildirildi.

Yayladere'ye atanan Miss Turkey güzeli İdil Bilgen göreve başlamadı! Sadece 2 ayı kaldı - 1. Resim

YAYLADERE HALKI İDİL BİLGEN'İ BEKLİYOR 

Yayladere esnafı Mehmet Emin Erdem, "Burada yaşayan biri olarak, Doktor Bilgen'in aramızda olmasını canıgönülden istiyoruz. Sağlık çalışanları kutsal bir meslek icra ediyor ve onu burada görmekten mutluluk duyarız. Kendisine bir acı kahve ikram etmeyi de sabırsızlıkla bekliyoruz," demişti.

Yayladere'ye atanan Miss Turkey güzeli İdil Bilgen göreve başlamadı! Sadece 2 ayı kaldı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe25 Eylül 2024 16:29

Bu kızın doktor olma hayalleriyle güzellik kraliçesi olmak arasında kaldığını görüyorum bir de göreve başlamak gibi büyük sorumlulukların olduğunu unutmuş olabilir.

Sonraki Haber Yükleniyor...