Tgrt Haber

Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasına Hakan Ural hayranlarından tepki!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 12:13 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 13:05
Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasına Hakan Ural hayranlarından tepki!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Yapılan atama sosyal medyada gündeme otururken Hakan Ural hayranları "O makam Hakan Ural'ın hakkıydı" şeklinde paylaşımlar yaparak kararı eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı​'na ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yerini alırken oyuncu Tamer Karadağlı​ Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı. Ancak sosyal bazı sosyal medya kullanıcıları bu karara karşı çıkarak o makamın Hakan Ural​'ın hakkı olduğunu ifade etti. İşte tepkilerden bazıları…

Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasına Hakan Ural hayranlarından tepki!

KARADAĞLI "ERDOĞAN'DAN ETKİLENİYORUM" DEMİŞTİ

Tamer Karadağlı daha önce yaptığı bir açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan​'dan etkilendiğini belirterek "İnsanları etkileyici bir hitap gücü var. Doğru hitap ediyor. İnsanların anlayabileceği bir dile sahip. Ben de etkileniyorum. Herkes kendi işini yapmalı. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ülkemizde bir şeyler yapılmadı mı? 2002'den itibaren asla AK Parti'ye oy vermeyecek, diyeceğin yüzlerce insan tanıyorum, oy verdi. Bir şeylere inanıp veriyor. Bunu eleştirme hakkınız yok. Herkes istediği insana oy verir. Bunu eleştiremezsiniz. Bu benim vatandaşlık hakkım. Sen beni şu partiye oy verdim, diye eleştiremezsin, bu benim içimde hissettiğim bir şeydir" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...