Tgrt Haber

İki kardeş aynı sahnede! Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan sahnede buluştu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 09:14 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 09:59

Ajda Pekkan, iki yıl aradan sonra ilk kez dün akşam Harbiye Açık Hava'da sahne aldı. Bir süre sonra Süperstar sahneye çağırdığı kardeşi Semiramis Pekkan ile düet yaptı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesi iki yıl sonra Ajda Pekkan'ı ağırladı. Melek kanatlı kostümüyle sahneye çıkan Pekkan, "Dünyaları da verseler hiçbir şey beni sizinle olmaktan daha mutlu edemez" dedi.

Şehrazat'ın şarkılarından oluşacak "Saygı" albümünün çıkış parçası "Aşklayalım"ı seslendiren Pekkan, kendisini dinlemeye gelen Şehrazat'a teşekkür etti.

İki kardeş aynı sahnede! Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan sahnede buluştu

KARDEŞİYLE DÜET YAPTI

Konserin sonunda kardeşi Semiramis Pekkan'ı sahneye davet eden Ajda Pekkan​, kardeşiyle beraber, "Bu Ne Biçim Hayat" şarkısını seslendirdi.

İki kardeş aynı sahnede! Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan sahnede buluştu

Semiramis Pekkan, "Herkesin hayatında bir idol vardır, benim de idolüm Ajda Pekkan" ifadesini kullandı.

Dansçılarıyla göz kamaştıran bir sahne şovuna damga vuran Ajda Pekkan, 2,5 saat sahnede kaldı. Pekkan, perfomansı boyunca dinleyicilerinden büyük ilgi gördü.

Tüm şarkılarına dinleyenlerin de eşlik ettiği konser, alkışlarla sona erdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...