Tgrt Haber

Yer Gök Aşk dizisinin Toprak ve Havva'sı 13 yıl sonra buluştu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 10:05 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 10:05
Yer Gök Aşk dizisinin Toprak ve Havva'sı 13 yıl sonra buluştu!

Yer Gök Aşk dizisinde rol alan Birce Akalay ve Selen Soyder 13 yıl sonra bir araya geldi. İkiliyi uzun bir aradan sonra yan yana gören takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Çekimleri Kapadokya’da gerçekleşen Yer Gök Aşk dizisinde iki kardeşi oynayan Birce Akalay ve Selen Soyder’in yıllar sonra bir araya geldi. Dizide başlayan dostluklarını devam ettiren oyuncular, beğeni yağmuruna tutuldu.

YER GÖK AŞK OYUNCULARI 13 YIL SONRA BULUŞTU

Başrolünde Murat Ünalmış, Birce Akalay ve Selen Soyder’in yer aldığı Yer Gök Aşk dizisi, 2010 yılında başladı ve 2013 yılında final yaptı. İki kardeşi oynayan Birce Akalay ve Selen Soyder, yıllara rağmen dostluklarını sürdürmeye devam etti. Kuş Uçuşu dizisinde rol alan Birce Akalay ile Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alan Selen Soyder çektirdikleri kareleri “2010’dan beri” notuyla paylaştı.

Yer Gök Aşk dizisinin Toprak ve Havva'sı 13 yıl sonra buluştu!

DİZİNİN FANLARI YORUM YAĞMURUNA TUTTU 

Yer Gök Aşk dizisinin Toprak’ı Selen Soyder ile Havva’sı Birce Akalay yıllar sonra buluştu. Oyuncuların değişimine yorum yağdı. Bazı takipçiler, “Kızlar sadece büyümüş”, 13 sonra aynı kalmayı başarmışlar” gibi yorumlar yağdı.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...