Tgrt Haber

Herkesin yerden yere vurduğu Pınar Deniz’e Haluk Levent sahip çıktı: “Haluk abisi olarak ben Pınar'a inanıyorum”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Aralık 2022 12:20 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 14:06
Herkesin yerden yere vurduğu Pınar Deniz’e Haluk Levent sahip çıktı: “Haluk abisi olarak ben Pınar'a inanıyorum”

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ ödülünü alan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, gecede yaptığı konuşmayla gündeme damgasını vurdu. Konuşmasıyla sosyal medyada alay konusu olan ve birçok ünlü ismin de eleştirilerine maruz kalan Deniz’e ünlü sanatçı Haluk Levent sahip çıktı.

48'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül töreninde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Pınar Deniz​, konuşmasıyla sosyal medyanın diline düştü. Dünyayı kurtarması gerektiğini düşünerek oyuncu olduğunu belirten Deniz, bu duygunun kendisini oyuncu yaptığını ifade etti. Bu sözleriyle eleştirilerin hedefi olan Deniz’e destek çıkan tek isim Haluk Levent​ oldu. Levent, “Haluk abisi olarak ben Pınar’a inanıyorum” dedi.

BENİM BU DÜNYAYI KURTARMAM LAZIM

Pınar Deniz’in konuşması sosyal medyada alay konusu oldu. Birçok kişi Pınar Deniz'in konuşmasını anlamadıklarını söyleyerek oyuncuyu tiye aldı. Deniz, kürsüde şu sözlere yer verdi: zlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim"

Herkesin yerden yere vurduğu Pınar Deniz’e Haluk Levent sahip çıktı: “Haluk abisi olarak ben Pınar'a inanıyorum”

“ANLATIM BİÇİMİ LİNÇ GÖRMESİNE OLANAK SAĞLAMIŞ”

Sosyal medyada linç edilen Pınar Deniz'e Haluk Levent yaptığı paylaşımla destek verdi. Levent, "Herkes eleştirmiş Pınar Deniz'i. İnanın ki bir insanı kurtarmak tüm dünyayı kurtarmaktır. Henüz para kazanmaya başladı. Bildiğim gördüğüm Pınar bu düşlerine kavuşacaktır. Anlatım biçimi linç görmesine olanak sağlamış olabilir belki ama Haluk abisi olarak ben Pınar'a inanıyorum" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...