Tgrt Haber

'Yeri bende ayrı' demişti! Çalışanı, Dilan Polat'ın ceketiyle görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
22 Kasım 2023 15:16 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 15:36
'Yeri bende ayrı' demişti! Çalışanı, Dilan Polat'ın ceketiyle görüntülendi

Polat ailesine en yakın isimlerden biri olarak bilinen Dilan Polat’ın yardımcısı Şule, lüks bir AVM’de görüntülendi. Şule’nin üzerindeki ceketin ise Dilan Polat’a ait olduğu iddia edildi.

Dilan Polat’a en yakın isim olarak bilinen Şule​, ailesinin tutuklanmasının ardından sosyal medya hesabından ailenin yanında olduğunu vurgulayan paylaşım yaptıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Şule’nin AVM’de üzerinde Dilan Polat’a ait olduğu iddia edilen ceketle görüntülendi. 

ŞULE’NİN DİLAN POLAT’IN CEKETİYLE GÖRÜNTÜLENDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kara para aklama​ ve örgüt kurma suçlarından tutuklanan Dilan Polat​ ve Engin Polat​ olayında en kilit isimlerinden biri de Polat ailesinin yardımcısı Şule oldu. Çiftin tutuklanmasının ardından ortadan kaybolan Şule’nin lüks bir mağazada Dilan Polat’ın ceketiyle görüntülendiği iddia edildi.

'Yeri bende ayrı' demişti! Çalışanı, Dilan Polat'ın ceketiyle görüntülendi

ŞULE’NİN LÜKS VİLLASI SOSYAL MEDYAYI SALLAMIŞTI

Dilan Polat, 'Yeri bende ayrı' dediği yardımcısı Şule'nin evden ayrıldığını ve evleneceği duyurmuştu. Polat başka bir paylaşımında ise, Şule'nin yaşayacağı evi de gösterdi ve "Evi benim evimin aynısı değil mi? O burayı istemiş" sözleriyle dikkat çekti. Şule’nin yaşayacağı evin lüks bir villa olması gündemi uzun süre meşgul etmişti.

'Yeri bende ayrı' demişti! Çalışanı, Dilan Polat'ın ceketiyle görüntülendi

DİLAN POLAT’IN YARDIMCISI ŞULE “AİLENİN YANINDAYIM” DEDİ

Çiftin gözaltına alınmasının ardından gündeme evin "kara kutusu" olarak görülen Şule olayların ilk zamanlarında evden aniden ayrılmış ve 1 gün sonra "Evleniyorum" diyerek eve geri dönmüştü. 

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından TikTok'tan paylaşım yapan Şule, çocukların ve ailenin yanında olduğunu vurgulayarak, "Ya nasıl insanlarsınız ya siz. Allah’tan korkun. Hepinizi Allah'a havale ediyorum. İnşallah bulursunuz. Ben kimseyi bırakmadım. Her şeyi zamana bıraktım. Altınları, paraları verdiği zaman, mutlu huzurlu yaşadığım zaman bursaysam; en zor ağır günde de buradayım. Her şeyi zamana bıraktım, kendimi çocukların yanına bıraktım. Bunu unutmayın." dedi. Dilan Polat'ın çocukları Nida ve Milan'la ilgilendiği anları yayınlayan Şule "Nildam sizinleyim" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...