Tgrt Haber

Yeşim Salkım'dan Dilan Polat isyanı! 'Yeter ulan yeter'

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
17 Ekim 2023 09:41 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 10:01
Yeşim Salkım'dan Dilan Polat isyanı! 'Yeter ulan yeter'

Sık sık girdiği polemiklerle gündem olan şarkıcı Yeşim Salkım, Dilan Polat olayı üzerinden isyan etti. Salkım'ın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Sosyal medyada sık sık yaptığı sert açıklamalar ve polemiklerle gündeme gelen şarkıcı Yeşim Salkım, bu sefer Dilan Polat​ üzerinden açıklama yaparak dikkat çekti. Salkım, son zamanlarda en çok konuşulan Dilan Polat ve eşi Engin Polat​ olayına sessiz kalmadı.

'YAKTILAR KENDİLERİNİ'

"Magazinler haberler herkes konuşuyor boş, arkası başka bu işlerin yazın bir yere buzdağının altı var altı... Altın tozu falan yaktılar kendilerini" diyen Yeşim Salkım, bu tweti unutmayın diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Benim adım yeşimse eğer adım kadar eminim bu Polat ailesinin aklı bu işlere yetecek güçte değil arkasından kimbilir kimler çıkacak çooook derin konular bunlar zeka ister kurnazlık ister maşa bunlar sadece ben size diyeyim Reza Zarrab​ hesabı... duyarsınız izin verirlerse bu Twitti de unutmayın."

'YETER VALLAHİ'

Sosyal medyada hesabından paylaşım yapan şarkıcı paylaşımında tüm gündemlerden bıktığını ifade etti.

Yeşim Salkım paylaşımında "Yeter vallahi şiştim yeter bu insanlardan, kara paradan, mafyadan, ülkede değişen kültür ve anlayıştan, sosyal medyadan, Tiktok denen rezil yerden, televizyonlardaki kalitesiz programlardan, şişirilmiş şöhretlerden, savaştan, din dil insan ayrımından dünyadaki manyak liderlerden şiştim ulan şiştim #DilanPolat" dedi.

Salkım'ın bu paylaşımı takipçilerinden destek gördü.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...