Tgrt Haber

Yok böyle bir değişim! Deniz Seki'nin son halini görenin ağzı açık kaldı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
29 Nisan 2023 14:14 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 14:25
Yok böyle bir değişim! Deniz Seki'nin son halini görenin ağzı açık kaldı

Deniz Seki, sosyal medyadan yaptığı fotoğraf paylaşımıyla görenlerin ağzını açık bıraktı. Ünlü şarkıcının son haline Instagram'da resmen yorum yağdı.

Deniz Seki​'nin son hali şoke etti. Son zamanlarda şarkılarının yanı sıra fiziğiyle ön plana çıkan zaman zaman aldığı kilolar nedeniyle adından söz ettiren Seki, photoshop​'u fazla kaçırdı. Sosyal medya hesabı Instagram'ı oldukça aktif kullanan ünlü isimlerden olan Deniz Seki, son paylaşımıyla ''Yok artık!'' dedirtti. 

Sosyal medya platformu Instagram'da kırmızı​ bir elbise​ ile fotoğraf paylaşan Deniz Seki, photoshop üstüne photoshop yaptı. Seki'yi görenler tanımakta zorluk çekerken yorum yapmadan da geçmedi.

Yok böyle bir değişim! Deniz Seki'nin son halini görenin ağzı açık kaldı

Photoshop'u abartarak kendisini bambaşka birine döndüren şarkıcı, Demet Akalın ve Hadise'ye benzetildi. Seki için "Kendini neden bu hale çeviriyorsunuz" diye tepki yorumları geldi.

YORUMLARA KIZMIŞTI!

Deniz Seki daha önce de paylaşımlarına yapılan "Photoshop'u abartmışsın" yorumlarına "Ne photoshop'u arkadaşlar, görüyorsunuz işte karşınızdayım" cevabını vermişti.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...