Tgrt Haber

Yusuf Güney açıklamalarıyla gündem olmuştu! Yapılan haberlerle böyle dalga geçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Mart 2024 22:42 - Güncelleme : 25 Mart 2024 22:44

Uzay ve astral seyahatlerle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Yusuf Güney, bu sefer ise Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında bir sevgilisi olduğunu iddia ederek gündeme oturdu. Güney son paylaşımında da çıkan haberlerle ilgili dalga geçti.

Şarkıcı​ Güney, katıldığı bir programda; "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksisi'nde Kepler 32-36 DDGC’de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu. Şarkıcı açıklamaları sonrası çıkan haberlerle ilgili konuştu. 

YUSUF GÜNEY​ ÇIKAN HABERLERLE İLGİLİ DALGA GEÇTİ 

Sosyal medya hesabından video paylaşan şarkıcı Yusuf Güney, "Bugünkü habere hala gülüyorum ya. Gerçekten bunu ciddiye alıp da haber yapmak ve bunun tt olması çok acayip bir durum değil mi?" sözleriyle yapılan haberlerle ilgili dalga geçti. 

Yusuf Güney açıklamalarıyla gündem olmuştu! Yapılan haberlerle böyle dalga geçti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...