Tgrt Haber

Zeynep Bastık depremden kaçamadı! Hüngür hüngür ağladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 11:44 - Güncelleme : 05 Mart 2024 11:44
Zeynep Bastık depremden kaçamadı! Hüngür hüngür ağladı

Deprem korkusu nedeniyle İstanbul’u terk ederek İzmir’e yerleşen Zeynep Bastık, dün akşam Çanakkale merkezli gerçekleşen depremde hüngür hüngür ağladı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem​ sonrası Urla’ya yerleşen Zeynep Bastık​, dün gerçekleşen depremin ardından ağlama krizine girdiğini paylaştı.

ZEYNEP BASTIK DEPREME YAKALANINCA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI 

Çanakkale​'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde meydana gelen depreme İstanbul​'da yakalanan Zeynep Bastık korkudan hüngür hüngür ağladığını yazdı. Büyük panik yaşadığını belirten Bastık paylaşımında, "Deprem oldu. Çoğu kişi hissetmemiş. Ben baya sallandım. Ağlamaktan krize girdim. Bu korku gerçekten saçma bir aldı bende. Herkese geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. 

Zeynep Bastık depremden kaçamadı! Hüngür hüngür ağladı - 1. Resim

40 MİLYONLUK EVİNE YORUM YAĞDI 

Ünlü şarkıcı İzmir Urla​'da bir ev alarak İstanbul'u terk etmişti. 40 milyon TL'ye satın aldığı evden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcıya yorum yağdı.  "Depremden sonra bir anksiyete geldi" diyerek yeni hayatını paylaşarak büyük ilgi gördü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...