Tgrt Haber

9 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta antidepresan pasta tarifi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Haziran 2023 13:24 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 16:46
9 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu!  Gelinim Mutfakta antidepresan pasta tarifi!

Gelinim Mutfakta yarışmasının bugünkü bölümünde haftanın birincisi belli olacak. Hafta boyunca en yüksek puanı alan yarışmacı 7 altın bilezik kazanırken, en düşük puan alan yarışmacı elenecek. Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta'da günün yemeği antidepresan pasta oldu.

4 gelin ve 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta​ yarışmasında bugün en iyi antidepresan pasta tarifini yapan gelin çeyrek altının sahibi olacak. Haftanın birincisi ise 7 altın bilezik kazanacak. Sunucu Nursel Ergin ve 4 kayınvalidenin puanı sonucu birinci belli olacak. 

8 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi oluyor. 8 Haziran'da günün yemeği pratik beyti kebabı oldu. 8 Haziran Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi Tuğba​ oldu. 

9 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün ve haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı belli oluyor. 9 Haziran'da günün tarifi antidepresan pasta tarifi oldu. 9 Haziran'da günün birincisi 19 puanla Miyase​ oldu. 

9 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu!  Gelinim Mutfakta antidepresan pasta tarifi!

GELİNİM MUTFAKTA ANTİDEPRESAN PASTA TARİFİ!

9 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu!  Gelinim Mutfakta antidepresan pasta tarifi!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...