Tgrt Haber

Acun Ilıcalı'nın yeni dizisinin kadrosu belli oldu! Başrolde ödüllü isim yer alacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
21 Eylül 2023 12:42 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 13:53
Acun Ilıcalı'nın yeni dizisinin kadrosu belli oldu! Başrolde ödüllü isim yer alacak

TV8 ekranında yayınlanacak Aşka Düşman dizisinin başrolleri belli oldu. Son olarak Vermem Seni Ellere dizisinde rol alan Buse Meral dizi ile anlaşma sağlayan ilk isim oldu. Dizinin erkek başrolü de belli oldu.

Acun Ilıcalı​'nın sahibi olduğu TV8​ kanalında yayınlanacak Aşka Düşman​ dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrolünde Buse Meral'ın yer alacağı dizinin erkek başrolü de belli oldu. 

AŞKA DÜŞMAN DİZİSİNİN ERKEK BAŞROLÜ BELLİ OLDU 

Cast çalışmaları devam eden dizinin başrol erkek karakteri için anlaşma sağlandı. Rolü ödüllü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu‘nun oldu. Üzümoğlu Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi olmuştu. 

Cem Yiğit Üzümoğlu, doktor Uygar Gür rolünü oynayacak. Dizide erkek düşmanı Bahriye ve 3 kızının hikâyesi anlatılıyor.

Acun Ilıcalı'nın yeni dizisinin kadrosu belli oldu! Başrolde ödüllü isim yer alacak

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU KİMDİR?

1 Mart 1994 doğumlu Cem Yiğit Üzümoğlu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Birçok tiyatro oyununda yer aldı. Nisan 2017'de 21. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Troas" ile "Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı Ödülü"ne layık görüldü.2017 yılında rol aldığı Adı Efsane ile televizyon dizilerinde rol almaya başladı. 

AŞKA DÜŞMAN OYUNCULARI 

Nazan Kesal (Bahriye),

Buse Meral (İnci Neva),

Barış Aytaç (Kenan) 

Cem Yiğit Üzümoğlu

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...