Tgrt Haber

Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda'da kolyeyi kim aldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Aralık 2022 15:05 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 17:09
Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda'da kolyeyi kim aldı?

Hafta içi her gün yayınlanan moda programı Doya Doya Moda'da yarışmacılar kombinlerini jüri üyelerine beğendirmek için alışveriş turuna çıkıyor. Bugün haftanın finalinde karşı karşıya gelen yarışmacılar, kolyeyi almak için mücadele etti .Doya Doya Moda 16 Aralık puan durumu! Doya Doya Moda Esra neden yok? Doya Doya Moda haftanın birincisi kim?

Doya Doya Moda​ yarışmasında haftanın finali bugün gerçekleşiyor. Hafta içi her gün yayınlanan ve jüri​ karşısında en şık olabilmek için yarışan yarışmacılar​ cuma günü haftanın finalinde kolyeyi almak istiyor. Doya Doya Moda haftanın birincisi kim oldu?

DOYA DOYA MODA 16 ARALIK PUAN DURUMU

Doya Doya Moda yarışmasında yarışmacılarının bugünkü puanı belli oldu. En yüksek puanı Dilan ve Pusa aldı.

Dilan ve Dilara PUSA: 27
Hülya: 40
Aleyna: 33
Eda: 32
Melike: 32
Rojin: 41

97 Puanla Melike Özkan bu haftanın kolyeyi kazanan isim oldu.

DOYA DOYA MODA'DA KİM ELENDİ?

Potaya çıkan isimler Dilan ve Dilara ve Aleyna oldu. Dilan ve Dilara bu hafta elenen isimler oldu.

DOYA DOYA MODA ESRA NEDEN YOK? 

Geçtiğimiz hafta elenen isim İlayda oldu. Esra'nın gelmemesinden dolayı eleme tekrar gündeme geldi. Yarışmacılar, dış sese Esra'nın neden gelmediğini sordu. Dış ses ise "Esra, bundan sonra sizinle olmayacak." dedi. Jüri üyelerinden de konuyla ilgili detaylı açıklama geldi. Jüri üyeleri , daha önce yaşanan olaylarının tekrar yaşanmaması için yapım tarafından Esra ile yolların ayrıldığını duyurdu. Esra ise sosyal medya hesabından kendi isteği ile yarışmadan ayrıldığını açıkladı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...