Tgrt Haber

Rabia, Milyoner'de kazandığı parayla ne yapacağını açıkladı! Bir kez daha gönülleri fethetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Eylül 2023 11:09 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 11:38
Rabia, Milyoner'de kazandığı parayla ne yapacağını açıkladı! Bir kez daha gönülleri fethetti

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının son yayınlanan bölümüne 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin damga vurdu. 1 milyon TL'lik soruya doğru cevap vererek, izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmacı hem hayat hikayesi hem de başarısıyla takdir topladı.

Kim Milyoner Olmak İster​ yarışmasında Rabia​'nın 1 milyon TL'lik soruya doğru cevap vermesinin ardından hem ekran başındaki seyirciler hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu​ gözyaşlarına hakim olamadı. Kazandığı parayla ne yapacağını da açıklayan Rabia, bir kez daha takdir topladı. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'E DAMGA VURAN ANLAR 

Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusunu açtıran Rabia, "Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusu soruldu. Şıklar ise "Ş,V,G,H" olarak verildi. Son kararı olarak B şıkkı yani V harfini seçen Güvercin​, doğru cevap vererek 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. 

Rabia, Milyoner'de kazandığı parayla ne yapacağını açıkladı! Bir kez daha gönülleri fethetti

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda yaşadığı kaza sonrası sağ elini kıyma makinesine kaptıran Rabia, sonra biyonik eliyle yaşamını sürdürmeye başladı. 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, yaşadığı zor süreci anlatan Rabia, "Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldum. Bir kedim bir köpeğim var aynı zamanda kaktüs yetiştiriciliği yapıyorum. Kolumu geçen sene kıyma makinesine kaptırdım. Sağ elim bilekten ampute edildi ve sonra daha havalı bir kolum oldu. Alet sayesinde fiziksel hareketliliğim devam ediyor. Cihaza kod vererek hareket ettirebiliyorum. Babamın dükkanında ona yardım etmek için kıyma makinesinin başına çekmiştim. Ufak bir dalgınlıkla kıyma makinesine kaptırdım" dedi. 

 

Rabia, Milyoner'de kazandığı parayla ne yapacağını açıkladı! Bir kez daha gönülleri fethetti

RABİA KAZANDIĞI PARAYLA NE YAPACAĞINI ANLATTI 

Yarışma sonrasında kazandığı parayla ne yapmak istediğinden de bahseden genç yarışmacı, estetik el yaptırmak istediğini söyledi. Rabia, "Sol elimin ölçüsünü aldılar. Silikondan sağ elimi birebir aynı şekilde sol elim gibi yapacaklar. Evet hareket ettiremeyeceğim ama sağ elim tıpkı eskisi gibi olacak" dedi. Raiba ayrıca, kazandığı para ile eliyle ilgili geçirdiği kazadar sonra kaldırıldığı hastanede tanıştığı oda arkadaşına yardım etmeyi düşündüğünü söyleyerek "O kız arkadaşımın iki bacağı ampüte olmuş.Ben onun da mutlu olmasını istiyorum. Onun da biyonik bacakları olsun istiyorum" sözleriyle takdir topladı.



Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Halime 13 Eylül 2023 08:49

Teğrikler canım başarılar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...