Tgrt Haber

Sadakatsiz oyuncuları ödül gecesinde buluştu! Taro Emir Tekin'in yorumu gülümsetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Eylül 2023 09:45 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 10:24
Sadakatsiz oyuncuları ödül gecesinde buluştu! Taro Emir Tekin'in yorumu gülümsetti

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı 'Sadakatsiz' dizisi, yayınlandığı dönemin en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Dizideki iki oyuncu Caner Cindoruk ve Taro Emir Tekin yıllar sonra bir araya geldi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz​, 2 sezon en çok izlenen yapımlar arasındaki yerini aldı. 2020 yılında başlayan dizi 2022 yılında bitti. Uzun aranın ardından dizideki iki oyuncu bir  araya geldi. Birlikte poz veren Selçuk​ ve Volkan karakterine yorum ve beğeni yağdı. 

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI YILLAR SONRA BULUŞTU

Sadakatsiz dizisinde birbiriyle hiç anlaşamayan Volkan (Caner Cindoruk) ve Selçuk (Taro Emir) karakterini oynayan iki oyuncu Blutv gecesinde bir araya geldi. Caner Cindoruk​ ve Taro Emir Tekin​ birlikte poz verirken, Tekin "Volki Tolki" notuyla bu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Sadakatsiz oyuncuları ödül gecesinde buluştu! Taro Emir Tekin'in yorumu gülümsetti

 

SADAKATSİZ BAŞARISI DEVAM EDİYOR

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı 'Sadakatsiz' dizisi, yakında Arjantin'de izleyiciyle buluşacak. Final olmasına rağmen etkisi yurt dışında devam dizi, (A Woman Scorned) dizisi, 'Traicionada' adıyla yakında Arjantin'de izleyiciyle buluşacak
 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...