Tgrt Haber

Survivor'da son dakika gelişmesi

15 Haziran 2016 17:20
Survivor'da son dakika gelişmesi

Survivor 2016'da Nagihan Karadere'ye ne oldu? Başarılı yarışmacı için Survivor 2016 bitti mi? İşte detaylar...

Önceki gün gerçekleşen eleme heyecanından sonra merakla beklenen "Kim elendi?" sorusunun cevabı belli oldu. Peki Nagihan Karadere'ye ne oldu? Acı içinde kıvranan başarılı yarışmacı için final heyecanı hayal mi oldu? Detaylar haberimizde...

Bu güne kadar tüm elemelerden kurtulmayı başaran isim Yunus Günçe, Kıbrıs finali öncesi Survivor 2016'ya veda eden isim oldu.

Nagihan Karadere'nin çığlıkları korkuttu!

Yayınlanan son bölümü ile izleyenleri ekranları karşısına kilitleyen Survivor'da Nagihan Karadere'nin çığlıkları yükseltti.

Atakan ile büyük bir kavga eden Nagihan, hemen akabinde korkunç bir kaza geçirdi. Çığlıkları ile adayı inleten Nagihan'ın akıbeti ne olacak?

Nagihan Karadere: "Defol git"

Kaza öncesi Atakan ile kavga eden Nagihan, kavga sırasında Atakan'a; "Defol git" dedi. Sözlerine devam eden Nagihan, "Bakarsın istatistiğe kapı gibi istatistik duruyor. Nagihan Karadere birinci bu kadar basit" diyerek elindeki su matarasını yere çarptı.

Kazanın hemen sonrasında oyuna çıkan Nagihan Karadere, bir anda yere yığıldı ve çığlıkları adayı inletti.

Bacağını tuttuğu gözlerden kaçmayan başarılı yarışmacının çığlıkları, durumun ciddi olarak algılanmasına neden oldu.

Bu kazanın ve Nagihan'ın çığlıklarına şahit olan Survivor izleyicileri şimdi Nagihan Karadere'nin akıbetini merak ediyor. Peki Nagihan Karadere, Survivor'a devam edebilecek mi?

14 Haziran 2016 eleme gecesi Survivor 2016'dan kim elendi?

Kıbrıs finali için Survivor adasında geri sayım sürerken son elenen isim de dün akşam ortaya çıktı. Eleme adayları hem ünlüler hem gönüllüler takımından çıkmıştı. Elenecek isimler şunlar olmuştu; İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Yunus Günçe.

Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre, Survivor adasına veda eden son isim Yunus Günçe oldu.

Acun, Yunus'u överek uğurladı!

Acun Ilıcalı, Yunus Günçe'yi uğurlarken şu sözleri söyledi:

Acun Ilıcalı; "Tam anlamıyla bir Survivor'dın. Yaşına rağmen bir çok elemeden çıktın. İkincisi de bence saygı konusunda çok önemli mesajlar verdin. Sinirlendiğinde bile saygı çerçevesinde kalarak seyircimizin gönlünü kazandın"

Survivor Kıbrıs finali ne zaman?

Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Survivor birincisini Kıbrıs'ta SMS oylaması sonuçları belirleyecek.

Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...