Tgrt Haber

Tuzak projesinin oyuncusu Aldatmak dizisine dahil oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
26 Ağustos 2023 16:44 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 17:38
Tuzak projesinin oyuncusu Aldatmak dizisine dahil oldu

Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak dizisi bu sezonda ATV ekranında yayınlanacak. Diziye son olarak Tuzak dizisinde rol alan İlayda Çevik dahil oldu.

ATV​ ekranının sevilen dizisi Aldatmak, yeni sezon çekimlerine başladı. Oyuncu kadrosu genişleyen diziye Berkay Ateş ve İlayda Çevik dahil oldu. Heyecanlı sahnelerin yer aldığı dizi çekimleri tüm hızıyla devam ederken, eylülün ikinci haftasında dizinin yayınlanması bekleniyor. 

ALDATMAK DİZİSİNİN iPEK'İ KİM OLDU?

“Aldatmak” dizisinin 2. sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. atv’nin değerli oyuncular Vahide Perçin​, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu​ ile genç kuşağın Feyza Sevil Güngör, Aras Aydın ve Caner Şahin gibi  başarılı genç yıldızlarını buluşturan dizisinin yeni sezonuna Berkay Ateş’in yanı sıra bir flaş isim daha katıldı. So olarak Tuzak dizisinde rol alan İlayda Çevik “Aldatmak” dizisiyle anlaştı. 

Dizide güzel oyuncu “İpek” rolünü oynayacak ve Sezai’nin (Ercan Kesal) kızı olarak seyirci karşısına çıkacak. İlayda Çevik’in rolü için saç imajını da değiştirdiği öğrenildi.

Tuzak projesinin oyuncusu Aldatmak dizisine dahil oldu

İLAYDA ÇEVİK KİMDİR?

 22 Aralık 1994 doğumlu İlayda Çevik, Balıkesirlidir. Oyunculuğa tiyatro ile başlayan Çevik, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Karagül dizisindeki “Maya Şamverdi” rolüyle tanınan oyuncu peş peşe; İsimsizler, Savaşçı, Sen Anlat Karadeniz, Gel Dese Aşk, Sen Çal Kapımı, Bir Zamanlar çukurova ve Tuzak dizilerinde rol aldı. 

ALDATMAK DİZİSİNE VAHİDE PERÇİN'İN KIZI KATILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Vahide Perçin’li “Aldatmak” dizisi sete çıktı! Murat Saraçoğlu‘nun yönettiği, Ayfer Tunç‘un yazdığı dizinin ekibine çok özel bir isim katılıyor. Vahide Perçin ile Altan Gördüm‘ün kendi izlerinden giden kızları Alize Gördüm, ilgiyle izlenen dizinin kadrosuna dahil oldu. 29 yaşındaki Alize Gördüm, “Aldatmak“da Azra rolünü oynayacak ve yeni sezonda Tarık’ın (Mustafa Uğurlu) yeğeni olarak hikâyeye dahil olacak.

Tuzak projesinin oyuncusu Aldatmak dizisine dahil oldu

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...