Tgrt Haber

6'lı masanın yemeğine Meral Akşener katılmadı!

06 Mart 2023 23:19 - Güncelleme : 06 Mart 2023 23:38
6'lı masanın yemeğine Meral Akşener katılmadı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına başından beri karşı olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklandıktan sonra Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen akşam yemeğine katılmadı. Adaylık ilanı sırasında Akşener'in yüzünün asık olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı. 

6'lı masanın 13. toplantısında aday düğümü çözüldü. Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde toplanan 6'lı masa​ ortak Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nun aday olarak açıklandığı masada en başından beri CHP liderinin adaylığına sıcak bakmayan Akşener'in tavrı dikkat çekti. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan ve 12'nci toplantıda masayı dağıtma noktasına getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı yapılması şartıyla masaya döndü. Ancak adaylık ilanı sırasında yüzünün asık olduğu görüldü.

YEMEĞE KATILMADI, YÜZÜ ASIKTI 

Adaylık ilanının ardından beş lider akşam yemeğinde bir araya geldi. Morali bozuk olduğu görülen Akşener'in yemeğe katılmadığı öğrenildi. Akşener'in ayrıca Kılıçdaroğlu'nun adaylık konuşmasında yüzünün asık olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı. 

6'lı masanın yemeğine Meral Akşener katılmadı!

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Soner 6 Mart 2023 23:58

Vayy bee nerden nereye.. Helal olsun kılıçdaroğlu.

Sonraki Haber Yükleniyor...