Tgrt Haber

Abdüllatif Şener kendisini eleştirenleri tiye aldı! Halay çektiği videoyu paylaşarak cevap verdi...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2023 13:44 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 13:51

CHP’nin eski milletvekili olan ve seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini söyleyen Abdüllatif Şener kendisine yöneltilen eleştirilere “halay” çektiği video ile cevap verdi.

Seçim süreci tamamlandı ancak muhalefet cephesinde sular durulmuyor. CHPiçerisinde “değişim” ve “devam” tartışmaları yaşanırken istifa haberleri de gelmeye devam ediyor. CHP’nin eski milletvekili Abdüllatif Şener’in katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi oturdu.

CHP’DE ŞENER’İN SÖZLERİ TARTIŞMAYA YOL AÇTI

Aday gösterilmeyince 14 Mayıs’tan hemen sonra Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulunan ve CHP aleyhine sözler söyleyen Şener, katıldığı bir canlı yayında ilk turda Sinan Oğan'a oy verdiğini söyledi. İkinci turda geçersiz oy kullandığını söyleyen Şener’in ifadeleri CHP kanadında büyük tepki topladı.

HALAY ÇEKEREK CEVAP VERDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Şener şu ifadelerle cevap verdi;

İki gündür Mardin​ Kızıltepe'deyim. Düğünde ve sokaklardayım. Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok. CHP'yi önümüzdeki belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar.

https://twitter.com/senerabdullatif/status/1670332402860687360

Ardından düğünden videolarını art arda cevaplayan Şener, halay çektiği anlarla gündem oldu.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...